Ραγδαίες εξελίξεις: Έξαλλοι στην κυβέρνηση με το plan B του Καμμένου για τα Σκόπια

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος «άδειασε» τον υπουργό Άμυνας


Παγωμάρα έπεσε στην Αθήνα και το Μέγαρο Μαξίμου μετά τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου στις ΗΠΑ για plan B στη συμφωνία των Πρεσπών για την ΠΓΔΜ.

Αν και αρχικά δεν υπήρξε επίσημη αντίδραση, στη συνέχεια με δηλώσεις του ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος «άδειασε» τον υπουργό Αμυνας, φανερώνοντας την ενόχληση και τον εκνευρισμό του Μαξίμου για τα όσα είπε στις ΗΠΑ ο Πάνος Καμμένος.

Χωρίς κανένα επίσημο σχόλιο- τουλάχιστον προς το παρόν- το Μέγαρο Μαξίμου παρακολουθεί εμφανώς ενοχλημένο τον κυβερνητικό εταίρο Πάνο Καμμένο να εκτοξεύει τη μία βόμβα μετά την άλλη.

Με φόντο τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας περί εναλλακτικού σχεδίου για τα Βαλκάνια, η κυβέρνηση επιλέγει εσκεμμένα να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να μη ρίξει λάδι στη φωτιά. Ωστόσο, είναι προφανές ότι ο Πάνος Καμμένος για άλλη μια φορά πάει κόντρα στην κεντρική γραμμή και φέρνει σε δεινή θέση τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος μιλώντας στο news247 όταν ερωτήθηκε για το εναλλακτικό σχέδιο Καμμένου επισήμανε με νόημα:

«Μέχρι στιγμής οι προτάσεις του κ. Καμμένου δεν έχουν τεθεί στο υπουργικό συμβούλιο και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αποτελέσουν εναλλακτικό σχέδιο της συμφωνίας των Πρεσπών».


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια