Euroleague: Βαριά ήττα ο Ολυμπιακός 75-99 από την Αρμάνι Μιλάνο

Πρώτη ήττα των Πειραιωτών στην Euroleague με 75-99 από την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ



Την πρώτη του (βαριά) ήττα στην Euroleague γνώρισε ο Ολυμπιακός, στο πρώτο του εντός έδρας ματς στη διοργάνωση, από την Αρμάνι Μιλάνο με 75-99 .

Οι «ερυθρόλευκοι» προσγειώθηκαν ανώμαλα μετά από τις δύο εξαιρετικές τους εμφανίσεις σε Ρωσία και Ισπανία (διπλά απέναντι σε Κίμκι και Μπασκόνια) και δεν απέφυγαν τη βαριά ήττα από τους Ιταλούς, που έκαναν εξαιρετικό ματς χάρις στην τριπλέτα Τζέιμς, Νέντοβιτς, Μίτσοφ.

Ο Ολυμπιακός, πέρα από ένα κακό τετράλεπτο στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ήταν πάρα πολύ κακός αμυντικά, με τους παίκτες του χωρίς ενέργεια και με πολύ κακές επιλογές στην επίθεση.

Μπροστά στο κοινό τους οι «ερυθρόλευκοι», για πρώτη φορά από την έναρξη της διοργάνωσης, δυσκολεύτηκαν από την  αρχή πάρα πολύ απέναντι στην ιταλική ομάδα, ωστόσο, στο δεύτερο μέρος έδειξαν να βρίσκουν τα πατήματά τους.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ έκανε ένα ακόμη μεγάλο ματς (15 πόντους), ο Βεζένκοφ ήταν εξίσου εξαιρετικός (12 πόντους), όσους και ο Βαγγέλης Μάντζαρης, αλλά οι παίκτες-κλειδιά του Ολυμπιακού, Σπανούλης και Πρίντεζης δεν ήταν σε καθόλου καλό βράδυ. Σημαντική ήταν επίσης η απουσία του Στρέλνιεκς, ο οποίος υπέστη θλάση με την Μπασκόνια.

Στους 22 πόντους σταμάτησε ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, Μάικ Τζέιμς, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος έκανε μεγάλη ζημιά στους Πειραιώτες στο δεύτερο ημίχρονο (20 πόντους). Στους 19 πόντους ο Μίτσοφ, που ήταν «μια ομάδα μόνος του στο πρώτο 20λεπτο).

Ο Ολυμπιακός μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίος δέχτηκε 44 πόντους, μπήκε αποφασισμένος στην τρίτη περίοδο και στα πρώτα 4 λεπτά είχε πάρει προβάδισμα με 52-48 (στο πρώτο μέρος βρέθηκε πίσω με 41-44).


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια