Η σιωπηλή γενοκτονία


Ο πόλεμος εναντίον των Ελλήνων είναι ακήρυχτος, ο εχθρός αόρατος και τα όπλα του θανατηφόρα. Το έθνος μας βρίσκεται υπό εξαφάνιση και διάφοροι πολιτικοί ταγοί, που υποτίθεται ότι φροντίζουν για τη συλλογική επιβίωση και ευημερία, ολοκληρώνουν το πρόγραμμα του αφανισμού μας με επιτυχία.

Η εφημερίδα «δημοκρατία», σε άρθρο της για το δημογραφικό, έγραψε σχετικά: «Σοκάρουν τα στοιχεία της έκθεσης των ειδικών επιστημόνων, την οποία όρισε η Επιτροπή της Βουλής, για το δημογραφικό, καθώς περιγράφουν με αναλυτικό τρόπο πώς η χώρα μας γερνάει και συρρικνώνεται. Η έκθεση-καταπέλτης μιλά για δραματική μείωση του πληθυσμού μέχρι το 2050, αρνητικό ισοζύγιο γεννήσεων - θανάτων και αύξηση των ηλικιωμένων. [...] Η έκθεση προβλέπει μεταξύ άλλων ότι η συρρίκνωση του πληθυσμού της Ελλάδας μπορεί να φτάσει έως το 1.400.000 το 2035 και έως τα 2.500.000 το 2050! Την ίδια ώρα, ο πληθυσμός των άνω των 65 ετών θα αυξάνεται συνεχώς, με αποτέλεσμα την αύξηση των θανάτων, ενώ αντιθέτως ο αριθμός των γυναικών αναπαραγωγικής ηλικίας, 25 με 40 ετών, θα μειώνεται».

Τα αίτια αυτής της συμφοράς δεν είναι ανεξήγητα. Σύμφωνα με την έκθεση, «αποδίδονται στη χαμηλή γονιμότητα, κάτω από το όριο αναπαραγωγής, και την ανάδυση μετά το 2010 ενός νέου κύματος μετανάστευσης, εξόδου από τη χώρα, που κατ' επέκταση διαμορφώνει αρνητικό μεταναστευτικό ισοζύγιο κατά την τρέχουσα δεκαετία».

Ούτε λίγο ούτε πολύ βιώνουμε τα αποτελέσματα της ολέθριας διαχείρισης των κοινών υποθέσεων από τους επίορκους εκλεγμένους, που αποθάρρυναν την τεκνοποίηση και τη δημιουργία νέων οικογενειών, αλλά ενθάρρυναν τη φυγή από τη χώρα!

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι αυτοί που δημιούργησαν και επιδείνωσαν το πρόβλημα δεν θέλουν να το λύσουν. Η πατρίδα μας χρειάζεται μια ολοκληρωτική επανεκκίνηση πρώτα και κύρια στη πολιτική λειτουργία της και επάνδρωση των θέσεων ευθύνης με πρόσωπα που θέλουν και μπορούν να προσφέρουν στο έθνος και στον λαό. Ο κίνδυνος που αντιμετωπίζουμε είναι ο μεγαλύτερος, εδώ και πολλούς αιώνες.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια