Φωτογραφήθηκε αστροπύλη στην επιφάνεια της Σελήνης;


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Όπως έχουμε πει πολλές φορές, το Φεγγάρι, ο δορυφόρος της Γης, η Σελήνη είναι ένα ουράνιο σώμα που βρίσκεται σε τροχιά γύρω μας που το βλέπουμε να μας φωτίζει τους νυχτερινούς ουρανούς, γύρω από το οποίο έχουν αναπτυχθεί πάρα πολλές θεωρίες, καθώς υποστηρίζεται ότι κρύβει πολλά μυστικά.

Υπάρχουν αμέτρητοι ανεξάρτητοι ειδικοί και μη, που εξερευνούν την επιφάνεια της Σελήνης, με πολλούς και διάφορους τρόπους. Κάπως έτσι, εντοπίστηκε μία φωτογραφία υψηλής ανάλυσης η οποία προέρχεται από την αποστολή Apollo 17 και ονομάζεται AS17 / AS17-151-23127.

Μέσα σε αυτήν φαίνεται ένα ιδιαίτερα περίεργο αντικείμενο που όπως εύκολα ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει, δεν ταιριάζει με τίποτα στο γύρω περιβάλλον όπου βρίσκεται.

Υπάρχει, λοιπόν, ο ισχυρισμός ότι το επίμαχο αντικείμενο φαίνεται να είναι μια Πύλη κάποιου είδους, με ένα λαμπερό μπλε δαχτυλίδι γύρω από ένα σκοτεινότερο κεντρικό τμήμα.


Το αντικείμενο θυμίζει τη συσκευή ταξιδιού που απεικονίζεται στη φανταστική τηλεοπτική σειρά Stargate SG-1 και, ίσως, κάπως έτσι να ξεκινάει και η θεωρία ότι αυτό που βλέπουμε έχει να κάνει με το άνοιγμα μιας Πύλης προς και από άλλες διαστάσεις, το οποίο, ωστόσο, καταγράφηκε τυχαία από το σημείο παρατήρησης του Apollo 17, κατά τη διάρκεια της αποστολής του.

Άραγε, θα μπορούσε να είναι μία Πύλη, μία Stargate; Κι αν ναι, είναι φυσική ή τεχνητή; Πολλοί εξωγήινοι πολιτισμοί είναι πιθανόν να έχουν φθάσει σε πολύ προχωρημένο επίπεδο εφευρετικότητας σε σχέση με τους ανθρώπους και ενδεχομένως κατέχουν αυτό το είδος τεχνολογίας.

Την αυθεντική φωτογραφία μπορείτε να την βρείτε και να την τσεκάρετε οι ίδιοι, τοποθετώντας τον μεγεθυντικό φακό που εμφανίζεται στο μέσον περίπου και στα αριστερά του κάδρου της εικόνας στον σύνδεσμο του Gateway to Astronaut Photography of Earth της NASA εδώ:


Παρακολουθείστε και ένα σχετικό βίντεο:




* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια