Η επόμενη μέρα των εθνικών εκλογών

Γράφει η δημοσιογράφος Λέττα Καλαμαρά
Στην επόμενη μέρα της αποχώρησης του Αλέξη Τσίπρα από την καταστροφική διακυβέρνηση της Ελλάδας, η χώρα θα εξακολουθεί να βρίσκεται χωρίς προοπτική επιβίωσης στην εποχή της παγκοσμοποίησης.

Σε μία κατάσταση πληθυσμιακής αποσύνθεσης και μεταναστευτικής ανασύνθεσης, η Ελλάδα φιγουράρει στις τελευταίες θέσεις κάθε κατάταξης ανεπτυγμένων Κρατών. Στο πιο εξευτελιστικό ίσως δείγμα οι Έλληνες πλέον είναι σε κατώτερη θέση από τους Αλβανούς ως προς το δείκτη ικανοποίησης για τη διαβίωσή τους στην πατρίδα τους. Το χειρότερο όλων είναι ότι δεν υπάρχει διάθεση αλλαγής της άθλιας κατάστασής μας, αντίθετα συνεχίζεται η μέγιστη προσπάθεια διατήρησης και διαιώνισης ενός σάπιου καθεστώτος και της κοινωνίας. Σύμφωνα με τον Global Terrorism Index 2017 (Measuring and understanding the impact of terrorism) σε δείγμα 163 χωρών που ο πληθυσμός τους αντιχτοιχεί στο 99,7% του παγκόσμιου πληθυσμού, η Ελλάδα βρίσκεται στην 46η θέση στα ίδια με το 2016.


Αυτή την Ελλάδα δημιούργησε η ανθελληνική Μεταπολιτευτική Μαφία που κατηύθυνε τα ελιτιστικά της πιόνια στην εξουσία και δημιούργησε μία επιχειρηματική, κοινωνική και θεσμική αποσύνθεση. Εξυπηρετώντας τα σατανικά σχέδια υποδούλωσης και διάλυσης της χώρας οι πνευματικοί μέντορες των Ελλήνων Πρωθυπουργών, η διεθνής μαφιόζικη φατρία που κατανόμασε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ, μετέτρεψε την Ελλάδα σε μία πνευματική και σωματική χαβούζα, χωρίς αύριο. Η ανωμαλία έγινε κανονικότητα και οι Έλληνες ζόμπι που καθημερινά απαιτούν εύκολο βίο χωρίς θυσίες. Το αποτέλεσμα απέραντη φτώχεια και κλεπτοκρατία κομμουνιστικής υφής. Το όραμα του μηδενισμού κυριαρχεί, ένα ερμαφρόδιτο πολιτικό μοντέλο του fake καπιταλισμού αλλά και fake σοσιαλισμού. Ή όπως το έχουν λανσάρει οι Κινέζοι, το μοντέλο του "state neoliberalism", δηλαδή το κράτος-πατερούλη και η αγορά σε πάρτι κερδοσκοπίας μόνο όμως για τους λίγους και εκλεκτούς του καθεστώτος, ενώ ο λαός θα εθίζεται στα επιδόματα της εξάρτησης και της εξαθλίωσης.


Στο μεταξύ ο Αλέξη Τσίπρας ολοκληρώνοντας την αποστολή υποθήκευσης και αλλοτρίωσης των Ελλήνων πέτυχε να φορτώσει εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ επιπλέον στις πλάτες των αγέννητων Ελλήνων για όλο αυτόν τον αιώνα, να ξεπουλήσει ακίνητη και κινητή περιουσία, δημόσια και ιδιωτική, να εξοντώσει ή καταστήσει όμηρο κάθε πολιτικό αντίπαλό του και να παραδώσει τη χώρα λεηλατημένη και ανίκανη. Στην τελευταία πράξη της κατάληψης της εξουσίας έκλεισε ερμητικά τις αγορές, προσδοκά να δέσει την Ελλάδα στο άρμα της Κίνας και άλλων ολοκληρωτικών καθεστώτων, στέλνοντας τον ΥΠΟΙΚ για δανεικά, να αποφύγει κάθε συνέπεια των εγκλημάτων του και να εγκαταλείψει την εξουσία την κατάλληλη στιγμή, όπως και όλοι οι προκάτοχοί του. Ασφαλώς σε όλα αυτά με ένα υπνωτισμένο και εθισμένο στο ψέμα λαό και μία ανώνυμη ενημέρωση συνεργατών του καθεστώτος. Με ελεγχόμεναμέσα ενημέρωσης και εφημερίδες υποχείρια των απατηλών υποσχέσεων του ψηφιακού υπουργού του καθεστώτος.


Ο Τσίπρας σε καμία περίπτωση δεν θα παραδώσει την Ελλάδα με αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας, στον μη πλήρως συνεργάσιμο με τη διεθνή μαφία Κυριάκο Μητσοτάκη και υποθέσεις τύπου "νέο Βατοπαίδι" δηλαδή "Novartis" είναι στο συρτάρι για να αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα και να διατηρήσουν τον Αλέξη Τσίπρα στο πολιτικό παιχνίδι της επόμενης μέρας μετά την εγκατάλειψη της εξουσίας. Υποθέσεις που φυσικά θα σέρνονται στην υπό ομηρεία Δικαιοσύνη επί έτη για να αθωωθούν όλοι στο τέλος όπως στην πλειοψηφία των σιχαμερών υποθέσεων κλοπής του δημοσίου χρήματος στη Μεταπολίτευση. Εν τω μεταξύ διπλοθεσίτες όπως η κ.Σπυράκη εργάζονται σκληρά αναμφίβολα για την εξυπηρέτηση του πολιτικού σχεδίου του κ.Τσίπρα και τον έλεγχο της επόμενης μέρας της Ελλάδας. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κ.Μητσοτάκη που προάγει τους διπλοθεσίτες ως μοντέλο κοινωνικής συμμετοχής και επιλέγει τέτοια στελέχη.

Όλα αυτά φυσικά θα συμβούν μετά την εξάντληση κάθε μέσου όπως Ιταλία, Ισπανία, Brexit, Μεταναστευτικό, Ευρωεκλογές για τη διάλυση της Ευρώπης και ώθησης της Ελλάδας στον Καιάδα των Κρατών,με το άλλοθι του περίφημου λαϊκισμού (populism αγγλιστί). Που χρησιμοποιείται εντέχνως από την ελληνική κυβέρνηση άλλοτε ως πρότυπο προς αποφυγή και άλλοτε ως μέσο καθοδήγησης και χειραγώγησης των πολλών, ανάλογα με το σκοπό. Αυτή είναι η στρατηγική της Όλγας των Παρισίων που υπηρετεί πιστά ο Αλέξης Τσίπρας και μας λανσάρει καθημερινά τους πρωτοκλασσάτους υπηρέτες της, στα μέσα ενημέρωσης "πλυντήρια" με διευθυντές ανδρείκελα, τσιράκια υποψήφιων πολιτευτών-σωτήρων, για να μας οδηγήσει όμορφα και υπνωτισμένα στην αυτοκαταστροφή μας. Στη διάλυση της Ελλάδας με τη θέληση των Ελλήνων, για το συμφέρον των αποικιοκρατών και της υπερεθνικής Μαφίας της καταπίεσης, της εκμετάλλευσης, της δολοφονίας των ανθρώπων.

Το τελευταίο καμπανάκι χτυπά και όσοι πιστοί προσέλθετε. Το ρινγκ είναι έτοιμο και μας περιμένει. Το μόνο βέβαιο είναι ότι στο τέλος θα υπάρχει μόνο ένας νικητής. Νοκ άουτ...


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια