Τι συμβαίνει στον Κρόνο και "πυροβολεί"; Τι κρύβεται στον τεράστιο πλανήτη;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν, όχι μόνο στον πλανήτη μας, αλλά και πέρα από αυτόν. Περιστατικά που, σίγουρα βλέπουν ειδικοί της NASA, αλλά δεν κάνουν αναφορές για αυτά, ώστε να ξέρουμε κι εμείς τι μας γίνεται.

Ο Tyler από το κανάλι secureteam10 του YouTube έχει και αυτή τη φορά ένα εκπληκτικό υλικό από μερικά από αυτά τα παράξενα πράγματα και μερικές αφύσικες θεάσεις που συμβαίνουν και κάποιοι ευτυχώς έχουν την τύχη να βιντεοσκοπήσουν.

Αρχικά κάνει μία ανασκόπηση για το τι συνέβη με τα ηλιακά παρατηρητήρια που έκλεισαν και ειδικότερα, εκείνο του Μεξικού. Παράλληλα, φαίνεται πως ένας περίεργος θάνατος συνέβη εκεί, ενώ τελευταία ειπώθηκε πως το Ηλιακό Παρατηρητήριο στο Μεξικό έκλεισε για λόγους πορνογραφικού υλικού. Περίεργα πράγματα που όμως δεν βγάζουν νόημα.

Στην συνέχεια, μας παρουσιάζει την λήψη μίας αστρονόμου από το φεγγάρι και τον Κρόνο. Εκεί συναντούμε κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. Σε κάποια δεδομένη στιγμή αποτυπώνονται δύο κόκκινες παράλληλες γραμμές, σαν ακτίνες λέιζερ, οι οποίες φαίνεται να βγαίνουν από αυτόν ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να εισέρχονται προς τον πλανήτη με τα συναρπαστικά δαχτυλίδια.

Το παράδοξο είναι πως στην συγκεκριμένη εικόνα, ο Κρόνος μαζί με τα δαχτυλίδια του, παραπέμπει σε ένα χρυσοκίτρινο μάτι που εκπέμπει ακτίνες λέιζερ.

Στον Κρόνο έχουν παρατηρηθεί αρκετές φορές αντικείμενα αγνώστης ταυτότητας, αλλά και παράξενη συμπεριφορά που υποψιάζει αρκετούς συνωμοσιογράφους, ότι μπορεί να κατοικείται από κάποια φυλή εξωγήινων, ή ότι εξωγήινα διαστημόπλοια κρύβονται στα δαχτυλίδια του.

Πολύ παράξενα πράγματα συμβαίνουν τριγύρω μας, δεν νομίζετε κι εσείς;

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί για να μάθετε περισσότερα:



* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια