Καταγραφή άυλων όντων σε δημόσιους χώρους! | Βίντεο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το μεγάλο ερώτημα παραμένει: Υπάρχει άυλος κόσμος; Υπάρχουν άυλα όντα που μπορούν να κυκλοφορούν ανενόχλητα ανάμεσά μας χωρίς να μπορούμε να τα αντιληφθούμε; Ποιοί είναι; Από που έρχονται;

Μήπως είναι όλα της φαντασίας μας; Το παράδοξο στην όλη υπόθεση είναι πως το πλήθος των παρατηρήσεων άυλων όντων έχει αρχίσει και αυξάνεται, σε βαθμό που θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι ο πληθυσμός τους είναι περίπου ίσως με των ανθρώπων, συνυπολογίζοντας και εκείνα που δεν έχουν καταγραφεί.

Πώς μπορεί να συμβαίνει αυτή η αύξηση; Ενδεχομένως, δύο θα μπορούσαν να είναι οι αιτίες. Η πρώτη αφορά την πιθανότητα ότι για άγνωστο λόγω έρχονται συνεχώς από άλλες διαστάσεις, λες κάποια Πύλη κι έχει ανοίξει, ή σαν κάποια ρωγμή ανάμεσα στον δικό μας και σε άλλους κόσμους, να έχει σχηματιστεί, οπότε «δραπετεύουν» με σχετική ευκολία κάνοντας άθελά τους φανερή, σε ορισμένες περιπτώσεις, την παρουσία τους σε μας.

Η δεύτερη αιτία, θα μπορούσε να είναι τα smartphones που πλέον διαθέτουν οι περισσότεροι από εμάς, τα οποία έχουν την τεχνολογική «ευαισθησία» να τα φωτογραφίζουν – πράγμα που σημαίνει ότι αυτά τα άυλα όντα πάντα υπήρχαν και εξακολουθούν να υπάρχουν και να ζουν ανάμεσά μας, χωρίς να μπορούμε με τα καταλάβουμε με τις συνηθισμένες αισθήσεις μας.

Ίσως, ακόμα, να σημαίνει ότι κάποιοι που «φεύγουν» από αυτόν τον κόσμο, για κάποιο λόγο εγκλωβίστηκαν και οι ψυχές τους ή οι ενέργειές τους δεν μπορούν να βρουν τον δρόμο που πρέπει και εξακολουθούν να παραμένουν εδώ.

Το ζήτημα σηκώνει μεγάλη κουβέντα, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Σκοπός αυτού του άρθρου είναι να σας δείξουμε ότι ο άυλος κόσμος αυτών των όντων είναι προφανώς κάπου γύρω μας και ότι αυτά τα άυλα όντα που αρκετοί τα λένε φαντάσματα εμφανίζονται συχνά και, μάλιστα, όχι μόνο ιδιωτικά αλλά και σε δημόσιου χώρους, όπου ο καθένας, ενδεχομένως, μπορεί να τα δει ή μάλλον, καλύτερα, να τα καταγράψει αν έχει την ευκαιρία.

Τέτοια μέρη όπου «συχνάζουν» είναι οι εκκλησίες και τα ψυχιατρικά νοσοκομεία, με τις φωτογραφίες των οποίων μπορεί να σας σηκωθεί η τρίχα. Παρακολουθείστε το βίντεο που ξεκινάει με μία τέτοια άυλη οντότητα σε εκκλησία του Βατικανού:

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά



* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια