Αρκτική: Εκεί όπου θα ξεκινήσουν πολλά με μία ανώτερη Υπερδύναμη | Βίντεο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τα τέλη Ιουλίου, ή μάλλον, τότε διέρρευσαν κάποια πράγματα ύστερα από ένα ισχυρό περιστατικό που συνέβη μέσα στα όρια του Αρκτικού Κύκλου και έγινε η αιτία να "ξεπηδήσουν" πολλά "προς τα έξω" που, δεν ξέραμε και που, ίσως, δεν θα μάθουμε ποτέ επίσημα.

Είναι πολύ εύκολο όλα τούτα να καταρριφθούν από διάφορους σκεπτικιστές, καθώς αυτά που θα ακολουθήσουν ξεπερνούν κάθε φαντασία. Έτσι, λοιπόν, ο καθένας ας κρίνει και ας λάβει όλες τις πιθανές εκδοχές που αναφέρονται, τόσο από τον Kent Dunn όσο και από το whatdoesitmean.com, καθώς σε αρκετά σημεία οι πληροφορίες αντιστρατεύονται την κοινή λογική ενός μέσου ανθρώπου.

Στις 25 Ιουλίου ένας μετεωρίτης εξερράγη πάνω από μία αμερικανική βάση στην Αρκτική. Αυτό είναι που μάθαμε επίσημα. Πολύ βολικό, έτσι δεν είναι; Όμως, οι θεωρίες συνωμοσίες υποστηρίζουν, πως η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική και ότι ένας πύραυλος είχε πυροδοτηθεί από την Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών από την αεροπορική βάση του Αρκτικού Κύκλου που κατέρριψε "εκείνο" που αργότερα χαρακτηρίστηκε ως μετεωρίτης. Αυτή είναι η κορυφή του παγόβουνου.

Ωστόσο, σε αυτή την παράξενη πραγματικότητα που ζούμε, η οποία θυμίζει αρκετά ταινίες επιστημονικής φαντασίας με καταστροφολαγνικό περιεχόμενο, όλα φαίνεται να έχουν την αρχή τους πολύ νωρίτερα. Και όλα συμβαίνουν παράλληλα, με διαφορετικό χρόνο, ρυθμό και ένταση, αλλά και τρόπο.

Υποστηρίζεται πως μεγάλο μέρος από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που συμβαίνουν τελευταία στον πλανήτη μας, πολλές από εκείνες τις αλλόκοτες μετεωρολογικές θεάσεις, ο εγκλωβισμός της Γης σε μία παραδοξότητα περιστατικών που όλα μοιάζουν ασύνδετα και μεμονωμένα… όλα συνδέονται.

Συνδέονται με ένα μεγάλο γεγονός που πρόκειται να συμβεί -αλλά παράλληλα συμβαίνει σε ένα εξελισσόμενο παρόν- με έναν ανώτερο πολιτισμό που ήδη βρίσκεται στον πλανήτη.

Κάπου εδώ, όμως, οι πληροφορίες συγχέονται και αντικρούονται, καθώς κάποιες μιλούν για έναν πολιτισμό στον οποίο Αμερικανοί και Ρώσοι ετοιμάζονται να επιτεθούν, και άλλε που λένε ακριβώς το αντίθετο, ότι οι δύο υπερδυνάμεις πάνε "για να τα βρουν" με τους εξωγήινους οι οποίοι είναι φιλικοί και το μόνο που θέλουν είναι την πνευματική μας απελευθέρωση.

Δεδομένου αυτών, σαν εισαγωγή, παρακολουθείστε τα βιντεάκια που ακολουθούν, για να καταλάβετε περισσότερα και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του ή ας τα θεωρήσει όλα σαν ένα παραμύθι ή σαν ώρα χαλάρωσης.

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια