Ένας "λαγός" που τον έλεγαν Χαν

Γράφει η δημοσιογράφος Λέττα Καλαμαρά
Από τη δύσκολη θέση της ανακοίνωσης της αλλαγής των συνόρων Ελλάδας - Αλβανίας έβγαλε την ελληνική Κυβέρνηση ο Γερμανός Επίτροπος Χαν. Είναι αλήθεια να απορείς πως μετά την παραχώρηση της Μακεδονικής ταυτότητας και τον εποικισμό των Νησιών του Αιγαίου με λαθρομετανάστες δυσκολεύεται ο Αλέξης Τσίπρας να μας ανακοινώσει άλλη μία επιτυχία του.

Προφανώς είναι τόσες πολλές οι εθνικές επιτυχίες του από το 2015 που πλέον παραχωρεί και στους ξένους μερικές στιγμές παγκόσμιας ιστορικής ευδαιμονίας με προτίμηση στους φίλους μας Γερμανούς και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους.

Σε μία τόσο σηψαιμική κοινωνία που λατρεύει το εθνικό ξεπούλημα δεν χρειάζονται πλέον ντροπές. Τόσο διεθνή εξευτελισμό έχει υποστεί η χώρα την τελευταία δεκαετία τι πειράζει λίγο παραπάνω. Ήδη τα παρακρατικά και ανθελληνικά ΜΜΕ ξεκίνησαν να μας ενημερώνουν για τις αντιδράσεις της Ε.Ε. και τη διασαφήνιση ότι δεν θα αλλάξουν τα χερσαία σύνορά μας. Για λίγα προσοδοφόρα θαλάσσια οικόπεδα μιλάμε και προς τι ο χαλασμός. Μπροστά στη διατήρηση στην εξουσία του Μεταπολιτευτικού ανθελληνικού παρακράτους τι αξία έχει και μία μικρή μετατόπιση των θαλασσίων συνόρων μας. Δεν θα κάνουμε και πόλεμο για λίγα ψάρια, για λίγους βράχους, για λίγους φυλακισμένους, για λίγη αξιοπρέπεια. Αυτά είναι για τους εθνικιστές και τους φασίστες.


Η μεγάλη πολιτική φιγούρα της Μεταπολίτευσης πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας κυκλοφορεί ανάμεσά μας, μαζί με τους δολοφόνους τρομοκρατικών οργανώσεων και είμαστε όλοι περήφανοι για την ανεξάρτητη ΣΥΡΙΖΑ Δικαιοσύνη. Ανεξάρτητη όπως και του ομολόγου Ερντογάν φυσικά. Σεβασμός στη δικαιοσύνη που με τόσο ζήλο προστάτευσε όλους τους κλεπταποδόχους της εθνικής καταστροφής μέσα από τις λίστες Λαγκάρντ, panamapapers κ.λπ. Δόξα στη δημοκρατία μας που έδωσε τόση ελευθερία στους προκομένους Έλληνες να μεταναστεύουν εύκολα για λίγη αξιοπρέπεια και μόνο.


Αποφασισμένος ο Αλέξης Τσίπρας και οι σύμβουλοι του Ρότσιλντ, όλοι της Ριζοσπαστικής Αριστεράς φυσικά, να κάνουν εθνικές εκλογές μαζί με καμία ντουζίνα άλλες εκλογές την ίδια ημέρα μήπως και η θολούρα που τόσο μας αρέσει φέρει και το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Μήπως και ένα ευρωπαϊκό παρανάλωμα φέρει επιτέλους το διακαή πόθο του Αλέξη Τσίπρα. Μία νέα ευρωπαϊκή και παγκόσμια αρχιτεκτονική ασφαλείας, όπου αξίες και ιδανικά όπως της Ρωσίας και της Κίνας καθώς και της Ευρώπης των Μέρκελ, Μέι, κυριαρχήσουν μαζί με τα δρομολόγια διακίνησης των ιδεών του και όχι μόνο. Στην ουσία την πολιτική επιβίωση του Αλέξη Τσίπρα του μέγιστου ηγέτη που όταν Μέρκελ και Μέι βρίσκουν τα δύσκολα προστρέχει προς τη σωτηρία τους δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό και ποιος θα φύγει τελευταίος απαλλάσσοντας το λαό από τη καταδυνάστευσή του.

Χωρίς γραβάτα, χωρίς υπογραφή, χωρίς Θεό ο Αλέξης Τσίπρας θα μείνει στην πολιτική ιστορία ως ο μέγιστος άρχων που κατάφερε φέρει τη σύγχρονη διάλυση και υποδούλωση της Ελλάδας τόσο κοντά όσο κανείς άλλος χωρίς καμία διαμαρτυρία, χωρίς καμία μάχη. Υπήρξε ένας μεγάλος ηγέτης, ίσως ο μεγαλύτερος όπου πήγε μία χώρα στην καταστροφή και εξαθλίωση χωρίς να χρειάζεται να τον ακολουθήσει κανείς από το λαό του, παρά μόνο μία παρασιτική κάστα απάτριδων "μπιζναδόρων", πρωταγωνιστών με την προώθηση του παρακράτους σε όλες τις Κυβερνήσεις.

Ζήτω η Βόρεια Μακεδονία, ζήτω η Ελλάδα των κ.κ. Τσαμάζ και Παππά του ΟΤΕ, ζήτω η Μακεδονία του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδας του κ.Σαββάκη, ζήτω όλοι οι κερδισμένοι σε μία "μπίζνα" χωρίς χαμένο ή μήπως μία μεγάλη χαμένη τελικά; Την Νέα Ελλάδα μαζί με τους Νέους Έλληνες, που δεν θα ξέρουν μετά την Κυβέρνηση Τσίπρα ποια είναι η Μακεδονία και ποια είναι η Ελλάδα.

Ραντεβού την ημέρα όλων των Εκλογών. Την τελική μάχη Ελληνικού Κράτους-Παρακράτους για τον πλήρη διαχωρισμό του, για μία άλλη Ελλάδα υπερηφάνειας και ευημερίας…


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια