Στο Μάτι "γεννήθηκαν" μάτια που θα σας κοιτάζουν για πάντα...

Γράφει ο Γιάννης Καλλιάνος

Μερικοί μισθοί ακόμη και μετά επιστροφή στη δουλειά σας σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ. Διότι είστε και πολλοί που "τρώγατε" από το κόμμα όλα αυτά τα χρόνια. Είστε πολλοί που δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει ένσημο και που δεν γνωρίζετε πως βγαίνουν τα 600-700 €.

Είστε πολλοί που δεν έχετε πατήσει ούτε μια ώρα στην οργανική σας θέση διότι είστε αποσπασμένοι σε Υπουργεία, Βουλευτικά γραφεία, στο κόμμα και στη Βουλή.

Ήσασταν λοιπόν για ένα διάστημα Βουλευτές; Και; Τι έγινε βρε παιδιά; Τι προσφέρατε πέρα από το να στηρίζετε έναν ψεύτη που σας χρησιμοποίησε;

Βάλατε και 50 χιλιάρικα στην άκρη για να περάσετε τα επόμενα χρόνια, και; Αφού ξέρετε από τώρα ότι μόνο με το γνωστό "γλύψιμο" θα μπορέσετε κάποιοι να "διασωθείτε" και να σας δώσουν καμία θέση στο κόμμα του 15%.

Και οι άλλοι που δεν θα βολευτείτε με 600 € στο κόμμα η δεν θα σας πάρει με παρακάλια κανένας Βουλευτής για συνεργάτη; Τι θα κάνετε;

Επιστροφή στην κόλαση λοιπόν, ε; Και δεν θα είναι μόνο οικονομική η κόλαση που θα βιώσετε. Θα είναι και η κόλαση του να σας απαξιώνουν στους δρόμους και στα καφενεία όλοι όσοι σας παρακαλούσαν και σας κέρναγαν τα βράδια. Όλοι εσείς που είχατε έπαρση από το βήμα της Βουλής και που είχατε συνηθίσει να σας πηγαίνουν κομβόι τα αστυνομικά δίκυκλα, δεν θα σας καταδέχεται πια κανείς.

Τραγικό θα είναι! Αλλά το ποιο τραγικό είναι ότι κάηκαν μανάδες, μπαμπάδες, γιαγιάδες, παππούδες, ανίψια, ξαδέρφια, θείοι, νονοί, αδέρφια, συγγενείς, φίλοι και γειτόνοι επειδή συμβάλλατε και εσείς με το να στηρίζετε για τα 6 χιλιάρικα κάποιον που σας χρησιμοποιούσε.

Αλλά είστε τόσο άμαθοι και ανώριμοι, που δεν κοιτάξατε να εδραιωθείτε στη δουλειά που κάποιοι είχατε ώστε να μην έχετε ανάγκη την πολιτική για να ζήσετε. Νομίζατε ότι θα τρώτε μια ζωή από την πολιτική. Μια "αρπαχτή" ήταν για εσάς και τίποτα άλλο.

Όχι παιδιά, σε λίγους συντρόφους σας θα συμβεί να τρώνε μια ζωή από την πολιτική. Σε αυτούς που σας χρησιμοποίησαν. Αλλιώς, αν θέλατε να έχετε πορεία στην πολιτική, θα έπρεπε να είχατε προσφέρει εμπράκτως στην κοινωνία. Και θα το έβλεπε. Και θα σας ξαναέβαζε στη Βουλή.

Χαρείτε όσο χαρείτε λοιπόν. Αλλά να ξέρετε, τα καμμένα κορμάκια των ανθρώπων στο Μάτι, θα σας κοιτάζουν για πάντα.

Γιατί στο Μάτι "γεννήθηκαν" πολλά μάτια που θα σας κοιτάζουν για πάντα και θα σας κρίνουν...


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια