Αλλαγή – βόμβα στο πρωτάθλημα από την επόμενη σεζόν – Έτσι θα κρίνεται ο τίτλος!

Την απόφαση να προχωρήσουν σε σημαντικές αλλαγές της διεξαγωγής του ελληνικού πρωταθλήματος από τη σεζόν 2019-20, φέρονται να έχουν αποφασίσει οι ομάδες της Superleague. Ο πρωταθλητής αναμένεται να βγει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μέσω play off.

Πρωταθλητή από τη διαδικασία των play off σκοπεύουν να αναδείξουν οι ομάδες της Superleague από την επόμενη σεζόν, 2019-20, μετά από ένα νέο mini πρωτάθλημα 10 αγωνιστικών που θα διεξάγεται μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, σε εκείνο το πρωτάθλημα θα συμμετέχουν 14 ομάδες, με συνολικά 26 αγωνιστικές. Μετά την ολοκλήρωσή τους θα ακολουθούν τα play off με τη συμμετοχή των έξι πρώτων ομάδων, οι οποίες μετά από ένα mini πρωτάθλημα 10 αγωνιστικών, θα αναδεικνύουν τον πρωταθλητή. Στο νέο αυτό πρωτάθλημα θα μεταφέρονται κανονικά οι βαθμοί από τις 26 προηγούμενες αγωνιστικές.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος, θα υπάρχει ένα έξτρα mini πρωτάθλημα και για τις 4 ή 6 ομάδες της «ουράς», με την τελευταία να έχει υποβιβασθεί απευθείας και τις αμέσως από πάνω της, να παίζουν play out για την παραμονή τους στη Superleague.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια