Εμφανίστηκε Αγρογλυφικό με μοναδικό(;) μήνυμα στην ανθρωπότητα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα εκπληκτικό αγρογλυφικό έκανε την εμφάνισή του στις αρχές Ιουνίου. Έγινε αντιληπτό στις 4/6/18 και από τότε έχει «ξετρελάνει’ πολύ κόσμο με την τελειότητά του, αλλά και τις θεωρίες που θέλουν να μεταφέρει ένα μοναδικό μήνυμα στην ανθρωπότητα.

Το αγρογλυφικό από το Ackling Dyke στην κομητεία Sixpenny Handley στο Dorset, στην νοτιοδυτική Αγγλία, έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση.

Αν και πρόκειται για έναν τεράστιο κύκλο φιλοτεχνημένο από μαιάνδρους όπου στο εσωτερικό του υπάρχει ένα μεγάλο επτάκτινο αστέρι ενώ στις κορυφές του βρίσκονται τοποθετημένες επτά σφαίρες, εκείνοι που ξέρουν να τα «διαβάζουν» και να τα εξηγούν λένε ότι είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα οικείο, αλχημικό μοτίβο που «μιλά» για μετασχηματισμούς.

Γίνεται λόγος, λοιπόν, για την Αλχημεία των επτά μετάλλων και την Αλχημεία των Επτά Αγγέλων της Αποκάλυψης της Γης, για τις επτά σάλπιγγες που έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται.

Λένε πως με την πρώτη ματιά, είναι ένα σύμβολο μίας τρέχουσας παγκόσμιας διαδικασίας: οι μετασχηματισμοί που είναι λάβουν χώρα επιταχύνονται.

Όμως η συνέχεια αυτού του μηνύματος, δεν είναι τόσο απλή.

Πρώτα απ ‘όλα, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι το αστέρι με τις επτά κατευθύνσεις, είναι ένα αρχικό σύμβολο της αρχαιότητας, επειδή ο αριθμός επτά ήταν αφιερωμένος στον Θεό, με τις προεκτάσεις του να είναι οι επτά ημέρες της δημιουργίας, τα επτά χρώματα, τα επτά μουσικά σημειώματα, οι επτά πλανήτες και πολλά άλλα.

Επιπλέον, το αστέρι του Σείριου έχει μια πολύ ισχυρή συμβολική σχέση με όλα αυτά: Αστέρι των θεών, σημάδι του Φωτός, της Ίσιδος, του Θόθ, αλλά και των Φωτισμένων, του Αστέρα που καθοδηγεί τη γέννηση των θείων βασιλέων στη Γη κ.λπ.

Ο αστερισμός του Ωρίωνα, με τα επτά κύρια αστέρια του, είναι ένας από τους αστερισμούς που αντιπροσωπεύουν τους αρχαίους θεούς που ξαναγεννήθηκαν.

Υπάρχει επίσης μια σημαντική ημερομηνία: 13 Ιουλίου, 2018: Ηλιακή έκλειψη κοντά στο αστέρι του Σείριου στον ουρανό. Και τότε θα υπάρξει μια ακόμα έκλειψη με ένα Ματωμένο Φεγγάρι στις 27 Ιουλίου!

Όλα αυτά, εν ολίγοις καταλήγουν στην άποψη ότι το αποτύπωμα, άφησε ένας ανώτερος πολιτισμός και αποτελεί μία προειδοποίηση, ότι γίνονται αλλαγές τόσο, στον πλανήτη όσο και στον ίδιο τον άνθρωπο. Ο λόγος που συμβαίνουν όλα αυτά, είναι για μία προετοιμασία στις δονήσεις της ανθρωπότητας και της Γης, στην επικείμενη επιστροφή των θεών, οπότε και θα υπάρχει ανύψωση του πνεύματος.

Και δεν θα είναι μόνο το Πνεύμα των Θεών που Ανεβαίνει!

Αυτό το επτάκτινο αστέρι φαίνεται να αντιπροσωπεύει το γεγονός ότι η ανθρωπότητα έχει εισέλθει στα περίφημα Επτά Χρόνια των Τελικών Μεταμορφώσεων!

Δείτε το εκπληκτικό και μοναδικό στο είδος του ως τώρα αγρογλυφικό Ackling Dike Star, όπως ονομάστηκε:



* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια