Εκατοντάδες πουλιά πέφτουν από τον ουρανό στη Ρωσία

Οι κάτοικοι της περιοχής του Σβερντλόβσκ ανακάλυψαν εκατοντάδες νεκρά πουλιά που κάλυπταν τις οδικές αρτηρίες ενός αυτοκινητόδρομου κοντά στη Νίζνι Τάγκιλ στη Ρωσία.

Αλλά τι ακριβώς προκάλεσε αυτά τα πουλιά να πέσουν από τον ουρανό είναι ακόμα άγνωστο. Οι βιολόγοι προτείνουν ότι ο περίεργος ανοιξιάτικος καιρός, πολύ πιο κρύος απ 'ότι συνήθως, μπορεί να είναι υπεύθυνος.

Πιθανότατα συνδέονται με ασυνήθιστα χαμηλές θερμοκρασίες στην περιοχή των Ουραλίων, εκατοντάδες πουλιά έπεσαν από τον ουρανό από την πείνα, την εξάντληση και το κρύο που κάλυπταν τμήματα ενός αυτοκινητόδρομου κοντά στη Νίζνι Τάγκιλ. Όλο το κοπάδι πτηνών πέθανε, επειδή δεν είχε χρόνο να πετάξει σε μια πιο ευνοϊκή περιοχή για φαγητό και θερμότητα.



Σύμφωνα με τους αυτοκινητιστές που πέρασαν, δεν ήταν όλα τα πουλιά νεκρά. Όσα ζούσαν ακόμα ήταν τραυματίες ή αδύναμα να πετάξουν και πάλι. Ένας μάρτυρας ανέφερε ότι πολλά πτηνά πέταξαν τόσο χαμηλά ώστε να πληγούν από αυτοκίνητα που διέρχονται από εκεί: "Οι περισσότεροι από αυτούς πιθανότατα είχαν πληγεί από αυτοκίνητα. Ένα από τα πουλιά χτύπησε την κεραία μας, αν και οδηγούσαμε πολύ αργά.




Αυτό που προκάλεσε ακριβώς τον μαζικό θάνατο των πτηνών δεν είναι ακόμη γνωστό, αλλά οι αξιωματούχοι πιστεύουν ότι συνδέεται με τον παράξενο καιρό που σαρώνει σήμερα στην περιοχή της Ουράλ.



ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko.blogspot.com

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια