«Ανυπομονώ να ζήσω την αγία μέρα που θα τους δω κρεμασμένους στο Σύνταγμα»: Η τελευταία συνέντευξη του Χάρρυ Κλυνν στο Crash

Τι έλεγε για Σαμαρά, Βενιζέλο, Κουβέλη, Τσίπρα, Καμμένο, ΕΕ και Βερολίνο


«Η εξέγερση είναι επί θύραις… Αλλά φοβάμαι τους σύγχρονους ταγματασφαλίτες που θα τους χρησιμοποιήσει το σύστημα ως ανάχωμα… Εκεί θα χυθεί αίμα. Τα τσιράκια της Μέρκελ δεν θα παραδώσουν εύκολα την εξουσία. Κι αυτό με τρομάζει…»

Με γλώσσα που τσακίζει κόκαλα, ο Χάρυ Κλυνν  σχολίαζε με τον δικό του αιχμηρό τρόπο την επικαιρότητα στο Crash του Απριλίου 2013.

Ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης, σε μια συνέντευξη ποταμό, είχε μιλήσει έξω από τα δόντια για τα πρόσωπα που χάραξαν την πολιτική εκείνης της εποχής, ενώ έκανε προβλέψεις για την τύχη του «ανόητου τριτσέτου», όπως το είχε αποκαλέσει, που μας κυβερνούσε.

Επίσης είχε μιλήσει για την πρόθεσή του να ιδρύσει κόμμα και να κατέβει υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Θα πιάσουμε με κλειστά μάτια το ποσοστό εισόδου στη Βουλή».

Για τους ηγέτες της ΕΕ είχε πει πως είναι «συμμορία χωρίς εμπνευσμένο αρχηγό… Εκτελούν κατά γράμμα τα κελεύσματα της σχιζοφρενούς ηγέτιδας της νεοφαστιστικής Γερμνανίας…»

Ο Σαμαράς – έλεγε τότε- είναι ένας «αυθεντικός ακροδεξιός», χωρίς οργάνωση μυαλού και πολιτική σκέψη.

«Ο Βενιζέλος, αφού έδωσε γη και ύδωρ στην Ευρωμαφία των τοκογλύφων κατέληξε σφιγγοκωλάριος της σαμαρικής ακροδεξιάς για να κρατηθεί με τα δόντια στην προεδρία του «σάπιου» ΠΑΣΟΚ…»

«Ο Φώτης Κουβέλης είναι το μεγαλύτερο λαμόγιο, το πιο φαρμακερό φίδι που εξέθρεψε στον κόλπο της η αριστερά…»

«Ο Τσίπρας θα γίνει πρωθυπουργός, αν κατορθώσει ο Ελληνας και ξεπεράσει το σύνδρομο του ψηφοφόρου πελάτη. Δεν είχα ποτέ εμπιστοσύνη στην «Ανανεωτική Αριστερά και στα διάφορα ψευτοεπαναστατικά γκρουπόσκυλα. Μακάρι ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει κόμμα ανοιχτό στον πολύ κόσμο που έζησε καλά στο πετσί του τις κομματικές κηδεμονίες…»

«Ο Πάνος Καμμένος είναι πατριώτης και δε νομίζω ότι είναι εύκολο κάποιος να το αμφισβητήσει…»






* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια