Ο Μπουτάρης, ο Εξεγερμένος Λαός και οι «Φασίστες»

Ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Μπουτάρης, γνωστός για τις πεντακάθαρες συστημικές απόψεις του υπέρ της Υπερεθνικής και της Σιωνιστικής Ελίτ (Υ/Ε), προπηλακίστηκε και τελικά ελαφρώς τις «άρπαξε» από τον κόσμο που ήταν εκεί συγκεντρωμένος για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των 350.000 Πόντιων από τους Νεότουρκους.
 
Όμως ο ίδιος άνθρωπος είχε το θράσος να πει παλιότερα «I don’t give a shit» (δηλαδή χέστηκα) για τους Έλληνες και Πόντιους που σφαχτήκανε, προκειμένου να τονίσει ότι ανεξάρτητα από αυτό το γεγονός, ο Κεμάλ Ατατούρκ ήταν ένας σπουδαίος ηγέτης θεμελιωτής της σύγχρονης Τουρκίας. Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν που εκπροσωπεί το λαό της Θεσσαλονίκης προσέβαλε βάναυσα τον ίδιο τον λαό και τη Μέρα Μνήμης του Ποντιακού Ελληνισμού. Έτσι, ήταν απόλυτα δικαιολογημένη η λαϊκή αγανάκτηση απέναντι σε αυτό που συμβολίζει ο κάθε Μπουτάρης, η οποία λαϊκή αγανάκτηση όταν το ποτήρι ξεχειλίζει αναπόφευκτα δεν θα να είναι με το «γάντι». Και φυσικά δεν έχει σημασία αν κάποιοι από τους ίδιους τους αυτουργούς δεν είχαν λευκό ποινικό μητρώο, όταν η αποδοκιμασία στον κόσμο που παρακολουθούσε τη σκηνή ήταν φαίνεται γενική. Και ο Γιάννης Αγιάννης δεν είχε λευκό ποινικό μητρώο, εκτός αν μόνο οι καλοβολεμένοι αστοί μπορούν να «επαναστατούν» και να φέρνουν στην εξουσία εγκληματικές κυβερνήσεις: από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ μέχρι τον ΣΥΡΙΖΑ!

Απέναντι λοιπόν στην λαϊκή αντίδραση που δεν ήταν βέβαια προσχεδιασμένη, αφού επί ώρα ο κόσμος του φώναζε «φύγε», αλλά ο Μπουτάρης συνέχισε την προκλητική παρουσία του (για να πει τι;), μόλις μαθεύτηκε το γεγονός αυτό σύσσωμο το «συνταγματικό τόξο», δηλ. όλες οι πτέρυγες της βουλής, «καταδίκασαν» (όπως πάντα) την βία. Καταδίκασαν τη βία, ποιοι; Αυτοί που ασκούν από το 2010 την πιο συντριπτική, πραγματικά φασιστική βία του εξανδραποδισμού ενός ολόκληρου λαού, με την Οικονομική, Πολιτική αλλά και αστυνομική Κατοχή που επιβάλλουν στον Ελληνικό λαό σαν τα απόλυτα φερέφωνα-ανδρείκελα της ΕΕ και της Υ/Ε. «Κυβέρνηση» και «αντιπολίτευση» (ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ κλπ.) μέσα από την αλλαγή σκυτάλης στην εξουσία, είτε απλώς νομιμοποιώντας με την συμμετοχή τους (ΚΚΕ) την Κατοχική βουλή του Προτεκτοράτου που ονομάζεται Ελλάδα σήμερα.

Όλοι αυτοί λοιπόν «κουνάνε το δάχτυλο» στα λαϊκά στρώματα, όταν και όποτε αντιδρούν (αφού μέχρι τώρα η αντίδρασή τους δεν είναι αυτή που θα έπρεπε), μπροστά στην σύγχρονη αργή γενοκτονία του Ελληνικού λαού. Όμως μπροστά σε αυτήν την καταστροφή, άτομα σαν τον Μπουτάρη (ή τον ανεκδιήγητο Ζουράρι πριν από αυτόν) είναι συνένοχοι όχι μόνο στην Οικονομική καταστροφή, αλλά και στην αντίστοιχη εθνική και πολιτιστική ισοπέδωση που συντελεί η Παγκοσμιοποίηση, με φερέφωνα ψευτοδιεθνιστές σαν τον Μπουτάρη. Ο κύριος αυτός φόρεσε το ιουδαϊκό άστρο τη μέρα που ορκιζόταν δήμαρχος για να τιμήσει τους Εβραίους και τη δική τους γενοκτονία (που δεν ήταν βέβαια η μοναδική, όπως την παρουσιάζει η «Βιομηχανία του Ολοκαυτώματος»), αλλά τη γενοκτονία των συμπατριωτών του την τίμησε με …σκατά. Και, βέβαια, αν ήταν πραγματικός διεθνιστής ας έβγαινε στην εκδήλωση με την Παλαιστινιακή σημαία και ας κατήγγειλε το νέο έγκλημα των Σιωνιστών με τη δολοφονία δεκάδων άοπλων Παλαιστινίων, για την οποία δεν είπε βέβαια κουβέντα!

Σε αυτόν τον φασισμό του συστήματος που υλοποιείται με την αργή γενοκτονία του Ελληνικού λαού μέσω της Ευρωκατοχής, (που αύριο θα μας φορτώσει και όλους τους μετανάστες στην Ευρώπη, τώρα που ξύπνησε ο Ιταλικός λαός και βγάζει κυβέρνηση για Εθνικής και Οικονομική κυριαρχία) έρχονται οι τρισάθλιοι «αριστεροί» απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ, να ονομάζουν σαν «ακροδεξιά» και «φασιστική» κάθε λαϊκή οργή και αντίδραση. Όμως επίσης εξοργίζει η άθλια στάση του ΚΚΕ και άλλων εξοκοινοβουλευτικών «αριστερών» να επιμένουν να συγκαλύπτουν όλο το σύστημα, «καταδικάζοντας» τον δήθεν «επερχόμενο φασισμό», που υποτίθεται ότι αντιπροσωπεύουν οι λαϊκές αντιδράσεις απέναντι κυρίως στα εθνικά θέματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο «σταρ» των μίντια Μπογιόπουλος, ο οποίος «μετά βδελυγμίας» καταδίκασε την «απάνθρωπη και φασιστική επιθεση» κατά του δημάρχου. Όμως, ο ίδιος, όταν πριν λίγες μέρες τα ΜΑΤ έστειλαν στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένους τους δικούς του συναγωνιστές που πήγαν να γκρεμίσουν το άγαλμα του Τρούμαν, μετά τη νέα εγκληματική εισβολή της Υ/Ε στη Συρία, ο κ. Μπογιόπουλος δεν μίλησε για φασιστική επίθεση από τον στρατό της σύγχρονης «αριστερής» Ευρω-Νατοϊκής Κατοχής στην Ελλάδα, αλλά προφανώς για «κυβερνητικό αυταρχισμό στην υπηρεσία των Ιμπεριαλιστών». Ξέρουν τα αφεντικά σε ποιους δίνουν ραδιοφωνικές εκπομπές…

Και αυτή η σπασμωδική λαϊκή βία, στοιχειωδώς αμυντική απέναντι σε όλη την συντριπτική συστημική βία της Υ/Ε και των ντόπιων τοποτηρητών της, δεν είναι βέβαια επαναστατική με τα επαναστατικά δικαστήρια κλπ., αφού δυστυχώς δεν έχουμε ακόμη προ-επαναστατικές περιόδους αλλά αυθόρμητη (και επομένως μη ελεγχόμενη) λαϊκή αντιβία στη συστημική βία, γιατί στρέφεται ενάντια στη Νέα Διεθνή Τάξη (ΝΔΤ) και τα όργανά της και δεν έχει σχέση με τη δήθεν αντιφασιστική βία των πληρωμένων από το σύστημα (Σόρος κλπ.) αντίφα. Η αυθόρμητη λαϊκή αντιβία μπορεί φυσικά να παρεκτραπεί όταν έχει ξεχειλίσει το ποτήρι, όπως μπορεί να έγινε στην προκείμενη περίπτωση, αλλά δεν γίνονται ποτέ εξεγέρσεις με γαλατική ευγένεια. Αυτό σήμαινε πάντα ιστορικά η αυθόρμητη λαϊκή αντιβία στη συστημική βία. Επομένως, ο μπαμπούλας του φασισμού που επικαλείται η «αριστερά», η οποία συμπλέει με τη ΝΔΤ και χαρακτηρίζει «φασιστικά» όλα τα κινήματα για την κυριαρχία, από το Brexit, μέχρι του Γάλλους, τους Αυστριακούς και τώρα τους Ιταλούς, είναι μία άθλια εξαπάτηση μιας ξοφλημένης «αριστεράς» που σήμερα καταρρέει σε όλη την Ευρώπη. Και αυτό είτε γιατί σκόπιμα παραποιούν είτε γιατί δεν έχουν καταλάβει ότι ζούμε στην εποχή της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης που αποτελεί ένα νέο συστημικό φαινόμενο. Έτσι, η λαϊκή αντίδραση στη ΝΔΤ που εκφράζεται από τα θύματα της Παγκοσμιοποίησης σήμερα μέσω των Κινημάτων για Εθνική και Οικονομική Κυριαρχία (όπως τα ευρωσκεπτικιστικά κόμματα) δεν έχει καμία σχέση με τον ιστορικό φασισμό τον οποίο σήμερα αντιπροσωπεύει επάξια η Υ/Ε, με την οποία συμπλέουν οι άθλιοι «αριστεροί» ενάντια στους λαούς!

Ξεκάθαρα, λοιπόν, καλούμε τον Ελληνικό λαό να πετάξει στον σκουπιδοτενεκέ μια «αριστερά», στην καλύτερη περίπτωση, εκτός τόπου και χρόνου και, στην χειρότερη, που διχάζει τα λαϊκά στρώματα σε «ακροδεξιούς», «φασίστες’, «ρατσιστές» από τη μία και «δημοκράτες» (της εγκληματικής ΝΔΤ) από την άλλη, παίζοντας απόλυτα το παιχνίδι της Υ/Ε που επιβάλλει το σύγχρονο ολοκληρωτισμό. Αντιθέτως, δίνεται σήμερα η ιστορική ευκαιρία στον ελληνικό λαό, πριν να συντελεστεί η απόλυτη προτεκταριοποίηση της χώρας, να ξεπεράσει τις παλιές ταμπέλες «δεξιός», «αριστερός» και να προχωρήσει στην αυτο-οργάνωσή του, ακολουθώντας και ξεπερνώντας τα ευρωπαϊκά Κινήματα που έχουν στόχο την ανάκτηση της Εθνικής και Οικονομικής, αλλά και πολιτιστικής Κυριαρχίας των χωρών τους. Και φυσικά σε ένα τέτοιο Μέτωπο δεν έχουν θέση θαυμαστές των Γερμανοτσολιάδων. Με απλά λόγια, αν ο πολίτης που αντιδρά στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας ενωθεί με τον πολίτη που αντιδρά ενάντια στην πλήρη ΝΑΤΟ-ποίηση της πατρίδας μας (νέες αμερικανικές βάσεις παντού) και εάν ο πολίτης που αντιδρά στην παράνομη μετανάστευση (τσουνάμι μεταναστών) ενωθεί με αυτόν που αντιδρά στην οικονομική κατοχή και την εξαθλίωση που επιβάλει η ΕΕ, τότε μπορεί να δημιουργηθεί ένα ανίκητο λαϊκό κίνημα που θα πάρει σβάρνα την Υ/Ε, τους ντόπιους δωσίλογους και τα δεκανίκια τους («αριστερά» και «δεξιά») που είναι η κοινή αιτία για όλα τα παραπάνω προβλήματα και δεινά του ελληνικού λαού.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια