Αλλόκοτα συμβάντα καταγράφηκαν στο Υπερηφαίστειο Yellowstone: Μία ιπτάμενη σφαίρα, ένα παράξενο "πτώμα"… | Βίντεο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μια σειρά παράξενα γεγονότα έγιναν στο Yellowstone στις 21 και 22 Απριλίου 2018. Το εκπληκτικό είναι ότι όλα αυτά που συνέβησαν έχουν καταγραφεί και μάλιστα από επίσημη κάμερα.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Yellowstone βρίσκεται κυρίως στην πολιτεία του Ουαϊόμινγκ, αν και «πιάνει» λίγο από Μοντάνα και Αϊντάχο. Έχει χαρακτηριστεί ως Εθνικό Πάρκο, αλλά ουσιαστικά είναι ένα από μεγαλύτερα και, ίσως, από τα πιο επικίνδυνα ηφαίστεια στον πλανήτη, όταν φτάσει στο σημείο να εκραγεί. Και λέμε «όταν» διότι πολλοί το έχουν χαρακτηρίσει ως «ωρολογιακή βόμβα» που αναμένεται να ξεσπάσει μετά από 600.000 χρόνια. Υπολογίζεται ότι θα μπορούσε να αφανίσει Πολιτείες ολόκληρες, τα 2/3 των ΗΠΑ και να προκαλέσει ανυπολόγιστες ζημιές στον υπόλοιπο πλανήτη, σε ανθρώπους, χλωρίδα και πανίδα. Αυτός, είναι και ένας από τους λόγους που παρακολουθείται στενά.

Σε μία ζωντανή σύνδεση σε κάμερες που παρακολουθούν κάθε κίνηση του υπερ-ηφαιστείου, διακρίνεται μία φωτεινή σφαίρα που πλησιάζει στο Yellowstone για να εκραγεί στην συνέχεια.

Το εκπληκτικό, όμως, δεν είναι αυτό, καθώς τέτοια φαινόμενα με φωτεινές σφαίρες και άλλα Άγνωστα Ιπτάμενα Αντικείμενα είναι σχεδόν συχνά φαινόμενα σε πολλά ηφαίστεια.

Εκείνο που συμβαίνει στην συνέχεια ανεβάζει την αδρεναλίνη…

Λίγο αργότερα, μετά την έκρηξη της σφαίρας, φτάνουν στην περιοχή κάποιοι επιτηρητές. Το έδαφος μοιάζει να είναι αναστατωμένο. Όμως οι ειδικοί φαίνεται να ξέρουν τι ψάχνουν. Ανάβουν φακούς και ρίχνουν το φως σε κάτι περίεργο που κείτεται κάτω. Δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για άνθρωπο, κάποιο ζώο ή ένα άλλο ον, αλλά μάλλον δεν φαίνεται πραγματικά σωστό να πούμε ότι είναι κάτι από τα δύο πρώτα.

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση:


Την επόμενη μέρα εμφανίστηκε ένας αχνός πυλώνας φωτός που ανέβαινε προς τον ουρανό – θα τον δείτε στην αριστερή πλευρά της οθόνης στο video που ακολουθεί. Παράλληλα και κάτι σε άσπρο σχήμα, σαν τρίγωνο. Και κάτι που έμοιαζε με ημιδιαφανή φούσκα. Όλα φαίνεται να είχαν μία έλξη από κάτι που τα έφερνε κοντά.

Μετά από λίγα λεπτά, το λευκό τρίγωνο άρχισε να κινείται προς τα κάτω μέχρι που  εξαφανίστηκε και πιθανότατα προσγειώθηκε στην μπροστινή πλευρά μιας σειράς δέντρων.

Λίγο αργότερα, ένα ελικόπτερο εμφανίστηκε και φάνηκε ψάχνει κάτι πολύ συγκεκριμένο, καθώς ο προβολέας του αναζητούσε κάτι σε χαμηλό υψόμετρο και ήταν επικεντρωμένος στο έδαφος.

Ένας μάρτυρας φαίνεται να επιβεβαίωσε ότι το πρωί μετά από όλα αυτά, βρήκαν ένα πτώμα στον ποταμό Yellowstone. Πρότεινε ότι αν το πτώμα που βρήκαν ήταν αυτό που καταγράφηκε στην κάμερα, τότε πιθανόν τα δύο περιστατικά συνδέονται.

Τι ακριβώς είναι αυτό που συνέβη στο πιο ισχυρό ηφαίστειο όλου του κόσμου;. Ένα περιστατικό τύπου Ρόσγουελ; Κρύβει μέσα του φωλιά από επικίνδυνες συμμαχίες; Ποιού ήταν το πτώμα και από τι πέθανε – ότι κι αν ήταν;…

Το πρώτο βίντεο δείχνει την φωτεινή σφαίρα και τους επιτηρητές με το άγνωστο νεκρό σώμα.
Το δεύτερο βίντεο δείχνει το περιστατικό της ημιδιαφανούς φυσαλίδας και του λευκού τριγώνου.
Το τρίτο βίντεο περιγράφει όλο το συμβάν

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά








* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια