Αεροπλάνο από Τουρκία προς Αθήνα είχε "συνάντηση" με UFO ! Βίντεο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σε άλλη περίπτωση θα μπορούσε να είχε δημιουργηθεί ένα διπλωματικό επεισόδιο ή ακόμα και να είχε καταλήξει μοιραία.

Ας δούμε, λοιπόν, τι συνέβη. Ο Kerry John μαζί με τη σύζυγό του ταξίδευαν αεροπορικώς πάνω από την Τουρκία με κατεύθυνση την Αθήνα όταν, περίπου πάνω από την Χίο, γύρω στις 4:30 μ.μ. στις 21 Μαρτίου 2018, παρατήρησαν «κάτι μαύρο», ένα άγνωστο αντικείμενο με σκούρα ουρά, φαινόταν να πετάει μακρύτερα από το αεροπλάνο του και «κάπως» χωρίς να αντιληφθεί κανένα από τα δύο να στρίβει, βρέθηκαν να ακολουθούν το μαύρο αντικείμενο.

Ο Kerry δήλωσε:

«Παλιότερα, ήμουν αντιπρόεδρος ομάδας UFO στην Καμπέρα της Αυστραλίας. Διερευνούσαμε και παρατηρούσαμε πολλά, ωστόσο πρέπει να ομολογήσω ότι αυτό (που συναντήσαμε) ήταν περίεργο ακόμη και για μένα.

Ήταν προφανώς κοντά μας σε γωνία, σε σχέση με το αεροπλάνο, μα αυτό άλλαξε αρκετά γρήγορα.

Εκεί, σε κάποιο ύψος ο ουρανός ήταν πολύ ήρεμος και αυτό που βλέπαμε ήταν σαν λευκές ραβδώσεις από λεπτά στρώματα κρυσταλλικών σύννεφων.

Το (μαυριδερό αντικείμενο) εντόπισε πρώτη η γυναίκα μου, λίγο πριν το βιντεοσκοπήσω. Ήταν μια λεπτή μαύρη γραμμή. Όταν το πρωτοείδα μου φάνηκε πως στράφηκε κατευθείαν προς το αεροπλάνο (προς τα πάνω μας). Σκέφτηκα ότι είχα ελάχιστα δευτερόλεπτα για να ζήσω αλλά ανακουφίστηκα όταν ξανακοίταξα και συνειδητοποίησα πως πετούσαμε παράλληλα».

Προς στιγμή δεν είναι σαφές, αν αυτό που είδε και κατέγραψε ο Kerry ήταν UFO ή ένα πύραυλος.

Από την dailystar.co.uk αναφέρεται ότι σύμφωνα με διάφορες γνώμες θα μπορούσε να είναι γρήγορο κυβερνητικό αεριωθούμενο αεροπλάνο, αεροσκάφος της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας ή ένα Υπερηχητικό hi-tech ενδεχομένως με στρατιωτικό εξοπλισμό.

Εσείς τι νομίζετε;

Δείτε το video:




* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια