NASA και Βατικανό είναι σε επαφή με τον Πλανήτη Νιμπίρου

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Πλανήτης Νιμπίρου, δεν έχει πάψει να «στοιχειώνει» τον κόσμο μας και να πλανάται «αόρατος» κάπου κοντά στο ηλιακό μας σύστημα, με την πεποίθηση ότι πλησιάζει ή ακόμα και ότι έχει ήδη φτάσει.

Τόσο η NASA όσο και το Βατικανό φέρονται να εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση, μιας και οι δύο διαθέτουν από τα καλύτερα τηλεσκόπια του κόσμου -και όχι μόνο. Υποτίθεται ότι έχουν συμφέροντα για την συγκάλυψή του.

Ο Αμερικανός εμπειρογνώμονας για τον Nibiru, CJ, ο οποίος αρνήθηκε να αποκαλύψει το επώνυμό του, ισχυρίζεται ότι το Βατικανό ανήκει σε μια ομάδα «ηγετών της ελίτ» που συμμετέχουν στην καταστολή πληροφοριών σχετικά με το συγκεκριμένο πλανητικό σύστημα.

Μιλώντας αποκλειστικά στο Express.co.uk, ο CJ δήλωσε: «Ελέγχουν τα πάντα από το παρασκήνιο» και συμπλήρωσε: «Το Βατικανό γνωρίζει εδώ και αιώνες, όπως είναι γραμμένο στο Βιβλίο της Αποκάλυψης. Ελέγχουν πολύ περισσότερα από ό, τι νομίζετε».

Ισχυρίζεται ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ronald Regan είχε ενημερωθεί για τον Nibiru από τη NASA στη δεκαετία του 1980 και έπειτα έλαβε κλήση από το Βατικανό και αναγκάστηκε να υπογράψει συμφωνία για να μην μιλήσει γι ‘αυτό.

«Η τρύπα του κουνελιού πάει πάρα πολύ βαθιά», είπε ο CJ.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι μια ομάδα αρχαίων οικογενειών κυβέρνησε τον Πλανήτη Χ στις αρχές των αιώνων και συνεχίζει να τραβάει τα σχοινιά πίσω από τις κουρτίνες.

Και σύμφωνα με το CJ, οι μυστηριώδεις οικογένειες πίσω από τον Πλανήτη Χ περιμένουν την Αποκάλυψη σαν το «μεγάλο κατακλυσμό», ώστε να μπορέσουν να ξεκινήσουν έναν καινούργιο κόσμο με τη «Λουσιφεριακή τάξη» τους.

Ο CJ είπε: «Ναι, το Βατικανό ήταν πάντα Λουσιφεριανό. Όλη η πραγματική ιστορία έχει κρυφτεί από εμάς».

Η NASA επιμένει ότι η θεωρία Nibiru είναι μια διαδικτυακή φάρσα και δεν υφίσταται καμία απόδειξη ότι υπάρχει ο Πλανήτης Χ.

Όμως, τα μέλη του αποκαλούμενου κινήματος Nibiru Cataclysm λένε ότι πρόκειται για μια συκάλυψη για να αποφευχθεί ο πανικός και η κατάληψη των εφεδρικών χώρων που προορίζονται για την παγκόσμια ελίτ, σύμφωνα με το Dailystar.co.uk.

Ο CJ λέει ότι πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η Nibiru είναι απλώς μια συνωμοσία επειδή οι ηγέτες του κόσμου κρύβουν πολύ καλά τις πληροφορίες.


Ωστόσο, υποτίθεται ο Νιμπίρου έχει έχει φωτογραφηθεί από το «Infrared Astronomical Satellite (επάνω), ενώ υποτίθεται έχει φωτογραφεί και από το SILOE του Βατικανού (κάτω).


Από την άλλη, σύμφωνα πάλι με την express.co.uk λέγεται ότι αν και η NASA δεν το έχει αποδειχθεί επίσημα, οι ερευνητές της υποψιάζονται ότι υπάρχει ένας μεγάλος πλανήτης που κρύβεται στην άκρη του ηλιακού μας συστήματος και τον ονομάζει «9ο Πλανήτη» για να ξεφύγει από τον μύθο του Νιμπίρου.

Ο Konstantin Batygin, πλανητικός αστροφυσικός στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνιας στην Πασαντένα, εξήγησε ότι υπάρχει μία ανωμαλία και πέντε διαφορετικά παζλ που θα μπορούσαν να εξηγηθούν με πέντε διαφορετικές θεωρίες.

Η ύπαρξη του «Πλανήτη 9» θα εξηγούσε αυτή την ανωμαλία, λέει ο Δρ Batygin.

Η απάντηση της NASA, ανάμεσα σε άλλα ήταν ότι: «Αν ένας πλανήτης υπάρχει εκεί, είναι εξαιρετικά απομακρυσμένος και θα μείνει έτσι, χωρίς καμία πιθανότητα – σε περίπτωση που αναρωτιέστε – να συγκρουστεί ποτέ με τη Γη ή να φέρει «ημέρες σκότους»».

Επιπλέον υποστηρίζεται ότι η NASA έχει έρθει ήδη σε επαφή με τους ηγέτες του Νιμπίρου, μέσω Remote Viewing, μέρος του μυστικού project «Star Gate», ένα Πρόγραμμα Αμυντικής Νοημοσύνης (DIA – Defense Intelligence Agency) το οποίο αποχαρακτηρίστηκε το Σεπτέμβριο του 1995, ωστόσο φαίνεται να υπάρχουν πειστικές αποδείξεις ότι εξακολουθεί να υφίσταται από την CIA, ακόμα και σήμερα.

Το τι συμβαίνει πραγματικά, ίσως, το μάθουμε πολύ σύντομα είτε από τις αστρονομικές έρευνες είτε από τον ίδιο τον Πλανήτη Χ. Ο καιρός είναι κοντά…

Δείτε και το σχετικό video:




* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια