Ο Ήλιος ανταποκρίθηκε σε σινιάλο που προήλθε από τεράστιο λαμπερό αντικείμενο; | Βίντεο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Είναι δυνατόν; Πόσο υψηλή νοημοσύνη πρέπει να διαθέτει κανείς για να μπορέσει να αντιληφθεί το μέγεθος της επικοινωνίας ανάμεσα σε δύο ουράνια σώματα; Ή μήπως δεν είναι φυσικά σώματα;

Ένα εκπληκτικό video ακολουθεί παρακάτω, το οποίο εμείς το είδαμε περισσότερο σαν τροφή για σκέψη.

Κοιτάζοντας προσεκτικά το πλάνο βλέπουμε ένα τεράστιο λευκό αντικείμενο που αναβοσβήνει ξαφνικά. Αμέσως μετά, ο Ήλιος αντιδρά με ένα δικό του τρόπο, με μία έξαρση. Φαίνεται σαν να ανταποκρίνεται σε ένα πιθανό σήμα που μόλις του στάλθηκε.

Ενδεχομένως πρόκειται απλά για μία σύμπτωση ανάμεσα σε αυτά τα δύο σώματα -τον Ήλιο και το Λευκό Αντικείμενο. Πιθανόν είναι μία κανονική φυσιολογική αλληλεπίδραση. Εξάλλου τα πάντα στον κόσμο μας είναι όπως τα συγκοινωνούντα δοχεία: μία κατάσταση που συμβαίνει εδώ μπορεί να επηρεάσει μία άλλη κατάσταση χιλιόμετρα μακριά.

Ωστόσο, πόσο σίγουροι μπορεί να είμαστε για όλα αυτά; Και πόσο εύκολο είναι να τα εξηγούμε όλα με κανόνες και νόμους της φυσικής που ισχύουν στην Γη, ή στις ανθρώπινες δυνατότητες; Μπορεί τα πράγματα να είναι διαφορετικά σε έναν άλλο κόσμο, ή σε άλλα όντα και σε διαφορετικούς πολιτισμούς;

Υποστηρίζεται, ότι Ήλιος μας είναι μία Πύλη προς και από άλλους κόσμους. Υπάρχουν αρκετές ενδείξεις που οδηγούν σε ανάλογους ισχυρισμούς. Λέγεται ακόμα ότι ήδη χρησιμοποιείται από όντα προκειμένου να μεταβούν σε άλλα σημεία του διαστήματος ή για να έρθουν στην δική μας διαστημική γειτονιά. Κόβουν δρόμο!

Από την άλλη, θα μπορούσαν τα αστέρια και τα ουράνια σώματα, γενικότερα, να έχουν την δική τους νοημοσύνη; Ίσως, όχι με τον τρόπο που πάει το μυαλό μας, δηλαδή, των εξωγήινων.

Οι Αιγύπτιοι ιστορούσαν ότι ο άνθρωπος έχει μια ακόμα ψυχή, την Μπα, η οποία πετάει σαν το γεράκι στον ουρανό και γίνεται αστέρι. Ο Πλάτωνας αναφερόταν στα αστέρια σαν να ήταν ψυχές και ότι η κάθε ψυχή έχει το δικό της άστρο.

Άραγε, λοιπόν, θα μπορούσαμε να υποθέσουμε πως τα άστρα και οι πλανήτες τους έχουν κάποιο είδος νοημοσύνης που εμείς οι άνθρωποι δεν μπορούμε ούτε καν να διανοηθούμε;

Υποστηρίζεται επιστημονικά ότι τα φυτά έχουν ψυχή, αισθάνονται, διαισθάνονται, «βλέπουν», «ακούνε», έχουν μνήμη. Μπορούν ακόμη να αισθάνονται τους ανθρώπους και επίσης μπορούν να ακούνε μουσική και να έχουν τις προτιμήσεις τους.

Θα μπορούσε να συμβαίνει το ίδιο, σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα, με όλα τα ουράνια σώματα;

Ποιός μπορεί να το επιβεβαιώσει με σιγουριά και ποιός μπορεί να το διαψεύσει, επιδεικνύοντας όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται; Κανείς.

Όλα αυτά, λοιπόν, δεν είναι παρά σκέψεις και απορίες που βρήκαν την ευκαιρία να ξεδιπλωθούν αφού παρατηρήσαμε το video που ακολουθεί από το κανάλι Myunhuizen74 του youtube, ο οποίος πρόσεξε κάτι παράξενο από το Stereo / Secchi στις 3 Μαρτίου 2018.



Δείτε το και εσείς και ξεδιπλώστε τις δικές σας σκέψεις για τον κόσμο που μας περιβάλει αλλά, ίσως, δεν σας δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να αναρωτηθείτε.




* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια