Τη Μακεδονία μην την κλαίς

Γράφει η δημοσιογράφος Λέττα Καλαμαρά
Όλοι οι νονοί του διεθνούς και ντόπιου παρακράτους της Μακεδονίας συρρέουν για να βαφτίσουν το έκτρωμα των Βαλκανίων. Το όνομα γνωστό και συμφωνημένο, όπως έχει αποκαλύψει και το thedayaftergr από καιρό. Χαμένοι οι Μακεδόνες ανάμεσα στη "Νοβαρτιάδα" και την "Τουρκιάδα" ψάχνουν να βρουν ποιοι είναι τελικά και γιατί οι πολιτικοί ηγέτες τους δεν τους αναγνωρίζουν πια.
Ο "Καγκελάριος" Τσίπρας ανέλαβε να εκπληρώσει την επεκτατική πολιτική των ξένων εις βάρος της πατρίδας μας, εν απουσία ενός δημοκρατικά εκλεγμένου καγκελαρίου στη Γερμανία. Του αφιερώνουμε το αφιέρωμα του "Der Spiegel" για τη νέα του Griechenland (http://www.spiegel.de/politik/ausland/mazedonien-premier-zoran-zaev-ueber-den-namensstreit-mit-griechenland-a-1194862.html), ως απόρροια της εξωτερικής πολιτικής του. Μία συνειδητή επιλογή ήττας από την πιο ισχυρή χώρα των Βαλκανίων, στην καρδιά των δυτικών συμμαχιών.

Πιο άθλιοι οι πολιτικοί ταγοί που "συνωστίζονται" για μία φωτογραφία στα βαφτίσια. Πιο θλιβερός ο ελληνικός λαός που πίστεψε στο μύθο της απάτης και επιμένει να ηττάται χωρίς να πολεμά. Πιο δύσμοιρος ο Στρατός που φυλάει Θερμοπύλες λίγο πριν τα νέα σύνορα της Ελλάδας. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να τα βάλει ακόμα και μία χούφτα γενναίων Ελλήνων και όλοι το ξέρουν αυτό. Αυτή θα είναι και η μεγαλύτερη μας ντροπή. Να χάσουμε την ταυτότητα μας, χωρίς να χάσουμε ούτε ένα παλληκάρι.

Πλάκα μας κάνει και ο Πρωθυπουργός του τίποτα. Ένα θνησιγενές Κρατίδιο χωρίς ελπίδα μας κοροϊδεύει ασύστολα στα μούτρα μας. Ποια αμετάφραστη ονομασία, Ποια αλλαγή Συντάγματος, Ποια ελληνική Μακεδονία; Και εμείς άλαλοι παρακολουθούμε το παραμύθι με τον κακό το λύκο και την κοκκινοσκουφίτσα που ήθελε να εκπορνεύεται ακριβά στα σαλόνια ανώμαλων εξουσιαστών και διαπραγματευόμαστε την τιμή της.

Η Βόρεια και η σκλαβωμένη Νότια Μακεδονία δεν θα είναι παρά η αρχή του ξηλώματος της Ιδέας της Μεγάλης Ελλάδας που κυριάρχησε στις ψυχές μας στα πέρατα της Γης και ώθησε γενναίους Έλληνες στο θάνατο. Οι τράπεζες θα τεσταριστούν και ο λίβας που καίει τα σπαρτά θα έρθει χωρίς άλλους πακτωλούς χρημάτων να καταλήγουν στα σάπια σωθικά της κοινωνίας μας. Μία περήφανη νομενκλατούρα που το 2009 μόλις έφυγε το χαλί που έκρυβε τις ακαθαρσίες της επί δεκαετίες, ξεκίνησε τη διεθνή αρρενωπή πορνεία τις νύχτες με αντάλλαγμα να αφήσει τα παιδιά μας στη φτώχεια και την ατίμωση.

Κατώτατος μισθός στα ύψη της Πολωνίας και σύντομα της Ρουμανίας, 1/3 εργαζομένων αμειβόμενοι με ψυχία και 1/3 αθλίων συνταξιούχων. Στην πιο πλούσια χώρα του κόσμου, στην πιο ανώμαλη κοινωνία. Υπουργοί εκατομμυρίων ευρώ απολαβών και Έλληνες εργαζόμενοι κατώτεροι των λαθρομεταναστών. Το χειρότερο όλων όλοι ανώμαλα ικανοποιημένοι να ζητούν όλο και περισότερο φτώχεια και συναλλαγή.

Να μας ζήσει η Βόρεια Μακεδονία του Αλέξη Τσίπρα. Αυτή η χαμένη Μακεδονία που θα διδάκεται στα παιδιά μας, αυτή η χαμένη Μακεδονία που θα αναζητά τη χαμένη αδελφή της στα Νότια να ενωθούν σε σάρκα μία, στην πιο μεγάλη γεωπολιτική ανωμαλία, απότοκο μίας νεκρόφιλης διεθνούς τάξης αρπακτικών της ζωής μας.


Τη Μακεδονία μην την κλαίς. Τους Μακεδόνες μόνο…


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια