Μυστηριώδες μαύρο τετράγωνο αντικείμενο εμφανίζεται στον ουρανό πάνω από το New Jersey

Ένας μάρτυρας από το Waterford του New Jersey πρόσεξε κάτι ανησυχητικό κατά την δύση του ηλίου στις 20 Ιανουαρίου 2018. Είδε ένα παράξενο μαύρο τετράγωνο – ή σε σχήμα ρόμβου- αντικείμενο στον ουρανό.

Είπε ότι ποτέ δεν είδε κάτι τέτοιο σε ολόκληρη την ζωή του.

Ο μάρτυρας τράβηξε πολλές φωτογραφίες της περίεργης θέασης με φακό Cannon Digital 7-140. Επιπλέον, αναρωτιέται αν θα μπορούσε να είναι ένα στρατιωτικό σκάφος ή όχι.

Ωστόσο, η θέαση αυτή ίσως δεν είναι τόσο απλή, αν φέρουμε στο νου μας την περίπτωση των κυριολεκτικά τετράγωνων νεφών που έχουν επίσημα καταγραφεί και για τα οποία υπάρχει ο ισχυρισμός ότι πρόκειται για δημιουργήματα του HAARP.

Από την άλλη, δεν λείπει και η θέση ότι θα μπορούσε να είναι η σκιά ενός κιβωτιόσχημου ΑΤΙΑ που κατά καιρούς, παρόμοια αντικείμενα τετράγωνου σχήματος φαίνεται να εμφανίζονται σε διάφορα σημεία του πλανήτη ή ακόμα και να εξέρχονται μέσα από τον Ήλιο.

Θα μπορούσε αυτό το κάπως τρομακτικό αντικείμενο με σχήμα ρόμβου, διαμαντιού ή τετραγώνου να ήταν ένα κρυμμένο μυστικό στρατιωτικό σκάφος, ένα UFO ή είναι απλώς ένα σπάνιο φυσικό φαινόμενο;

Όπως και να έχει, όποια και αν είναι η αλήθεια το συμβάν καταχωρήθηκε στα αρχεία της Mufon ως Περίπτωση 89729.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια