Όλη η αλήθεια για το Μακεδονικό δια στόματος Γιώργου Τράγκα | Ηχητικό

Μια εκπληκτική εκπομπή με ανάλυση για το Μακεδονικό έκανε σήμερα στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM στους 90,1 ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας με τους ακροατές να «σπάνε» κυριολεκτικά το τηλεφωνικό κέντρο με συγχαρητήρια τηλεφωνήματά τους!

Ο Γιώργος Τράγκας μεταξύ άλλων έπαιξε αποσπάσματα από εκπομπή που είχε κάνει το 2008 για το επίμαχο αυτό θέμα προκαλώντας θύελλα συζητήσεων τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ομογένεια. Την ανέσυρε από το αρχείο  και ήταν πραγματικά σαν να γίνεται σήμερα.

Όπως είπε ο ίδιος πρόκειται για «μια  εκπομπή αφιερωμένη στην ιστορία της Μακεδονίας, στους Μακεδόνες, στον ελληνικό λαό αλλά και σε όλους αυτούς που μέχρι τώρα παίζουν προδοτικά παιχνίδια με τα εθνικά θέματα». Και συνέχισε: «Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις, ξεκίνησε και η Αλβανία τις διεκδικήσεις της. Ο εύκολος, ο ανεκδιήγητος υπουργός Εξωτερικών δεν έχει καταλάβει πόσες κερκόπορτες ανοίγει μαζί με το δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου. Σε λίγες ημέρες θα τρέχει και δεν θα φτάνει. Σε λίγο θα πρέπει να κουβεντιάσει με τους Αλβανούς και κυρίως με τους Τούρκους για τα εδάφη που διεκδικούν. Ο Κοτζιάς θα περάσει στην ιστορία, με πρώτο φυσικά τον Τσίπρα, ως ο άνθρωπος που δημιούργησε όλες τις προϋποθέσεις για τον εδαφικό διαμελισμό της Χώρας».

Πρωταγωνιστές, βέβαια, ο πρωθυπουργός κος Τσίπρας και ο συνεταίρος του κος Καμμένος. Το σενάριο έχει ως εξής. Θα ξεκινήσουν πρώτα οι κουβέντες και στη συνέχεια, επειδή είναι οργανωμένο και συντονισμένο το σχέδιο, θα πιέσει δυνατά η Τουρκία και θα ζητήσει εκσυγχρονισμό της Λωζάνης και μοιρασιά του Αιγαίου. Οι ηλίθιοι της κυβέρνησης δεν αντιλαμβάνονται ότι στα εθνικά θέματα, έχουν μπει σε σπιράλ θανάτου.

Σε λίγο θα αντιμετωπίζουν ταυτόχρονα τις διεκδικήσεις της Αλβανίας στην Ήπειρο και στο Ιόνιο. Την αξίωση της Άγκυρας να μοιραστούμε το Αιγαίο. Την κοσοβοποίηση της Θράκης, την πλήρη διχοτόμηση της Κύπρου και μετά την αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία, τις αλυτρωτικές διαθέσεις των Σκοπιανών.  Το μνημόνιο έχει ως επίλογο των απώλεια εδαφών. Τον εθνικό διαμελισμό. Και ο Τσίπρας είναι ο άνθρωπος που βολεύει. Θεωρείται από τους Ξένους, ο άνθρωπος που θα πάει μέχρι το τέλος της δουλειά. Και όχι για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας αλλά για το διαμελισμό της αλά Γιουγκοσλαβία.

Πραγματικά, φίλες και φίλοι, δεν μπορώ να καταλάβω τη στάση της εκκλησίας. Λέει όχι στην αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία, αλλά ταυτόχρονα λέει όχι και στα συλλαλητήρια. Δεν έχει καταλάβει ακόμα η εκκλησία, ότι έχουν ξεκινήσει οι μηχανισμοί διάλυσης του ελληνικού κράτους; Ο αγαπητός φίλος μου ο κος Ιερώνυμος δεν έχει καταλάβει ότι έχει αποφασιστεί η σμίκρυνση της ελληνικής πολιτείας και ο τεμαχισμός της;

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ



* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια