Ερντογάν - Έλληνες πολιτικοί. Ποιος κέρδισε;

Σιγά σιγά ξεδιαλύνεται το παρασκήνιο της περίεργης και άκαιρης επίσκεψης Ερντογάν στην Ελλάδα.


Γράφει ο Πέτρος Χασάπης

Σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες, ο «γύπας» Ερντογάν στην ουσία εκβίασε ο ίδιος την επίσκεψή του στην Ελλάδα, έχοντας επεξεργασμένο σχέδιο ακριβείας.

Με τη συνέντευξη που έδωσε στον ΣΚΑΙ την προηγούμενη της επίσκεψης στην ουσία πανικόβαλε την, κατά τη γνώμη μου, πολιτικά άπειρη ελληνική ηγεσία και την οδήγησε την τελευταία στιγμή στο λάθος να θέσει η ίδια μόνη της επίσημα και σε παγκόσμια θέα, το θέμα της συνθήκης της Λωζάνης και όλα τα υπόλοιπα θέματα. Πρώτα στο προεδρικό μέγαρο και μετά στο πρωθυπουργικό μέγαρο.

Έτσι τώρα, ο Ερντογάν μπορεί να κάνει παιχνίδι διεθνώς σε κάθε ευκαιρία, ωριμάζοντας το θέμα στη διεθνή συνείδηση και εξαναγκάζοντας την ελληνική ηγεσία να τρέχει πίσω από τις εξελίξεις, μέχρι που στο τέλος θα την καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, για θέματα της απόλυτης ελληνικής κυριαρχίας, απειλώντας στο τέλος ακόμα και τηλεσιγραφικά με casus belli την καρεκλοκένταυρη ελληνική πολιτική ηγεσία και τη διεθνιστική ελληνική ελίτ.

Αμέσως μόλις άκουσα τον ΠτΔ να μιλάει έτσι, έκανα ανάρτηση στην οποία εκτιμούσα ότι έκανε λάθος. Πολλοί όμως αισθάνθηκαν εθνικά υπερήφανοι που άκουγαν τον ΠτΔ και τον πρωθυπουργό να τα «χώνουν» στον Ερντογάν. Όμως η διπλωματική πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Από εδώ και πέρα λοιπόν (προσέξτε το) ο Ερντογάν θα εφαρμόζει συνεχώς την Γκαιμπελίστικη προπαγάνδα του «θερμού – ψυχρού», μέχρι να διαλύσει το νευροφυτικό σύστημα των Ελλήνων για να αισθανθούν στο τέλος ως λύτρωση ό,τι προτείνει.

Τώρα πλέον, μία και μοναδική απάντηση ταιριάζει στον "γύπα" και καμία άλλη ενασχόληση μαζί του. Μολών Λαβέ. Δεν υπάρχουν θέματα προς συζήτηση.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια