Κυνηγούσε ελάφια όταν είδε και φωτογράφισε κάτι πολύ περίεργο!

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένας επιθεωρητής ποιοτικού ελέγχου της Boeing που εργάστηκε κοντά σε μαχητικά αεροσκάφη από το 1980, έλαβε μια εικόνα από ένα φίλο του, η οποία έδειχνε ένα περίεργο φαινόμενο στον ουρανό κατά τη δύση του ήλιου στις 20 Νοεμβρίου 2017.

Η εικόνα ήταν τόσο ενδιαφέρουσα που την έδωσε στην MUFON και πήρε τον αριθμό 88249, ώστε να διαπιστώσει αν και κάποιος άλλος είχε δει το ίδιο ή κάποιο παρόμοιο φαινόμενο.

Αυτός ο φίλος του επιθεωρητή μαζί και ένας άλλος, επέστρεφαν μετά από μια μέρα κυνηγιού ελαφιών κατά μήκος του ποταμού Μισσούρι. Πρόσεξαν ότι ο ήλιος είχε δύσει περίπου 15 λεπτά νωρίτερα, από όσο υπέθεταν ότι θα συνέβαινε. Τότε, παρατήρησαν μια παράξενη ομάδα φώτων πάνω από τα σύννεφα και δέσμες φωτός που αντανακλούσαν στο ποτάμι.

Αν και – ό,τι κι αν ήταν αυτό- κράτησε μόνο λίγα δευτερόλεπτα, ο φίλος του επιθεωρητή κατάφερε να πάρει μια εικόνα του φαινομένου.

Ο επιθεωρητής είπε ότι αυτό θα μπορούσε να είναι απλώς μια sun dog-type αντανάκλαση του ήλιου, αλλά δεν μπορούσε με τίποτα να εξηγήσει την ομάδα των φώτων αλλά και τις φωτεινές δέσμες από το σύννεφο…

Εσείς μπορείτε;




* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια