Παράξενες "εμφανίσεις" σε Χαβάη και Γερμανία

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Στις 9 και 10 Οκτωβρίου 2017 παράξενα αντικείμενα εμφανίστηκαν στο νυχτερινό ουρανό πάνω από το Kalaheo στη Χαβάη και το Nordendorf στη Γερμανία. Οι μάρτυρες μπόρεσαν να τραβήξουν εικόνες και των δύο αντικειμένων.

Όσον αφορά το αντικείμενο στον ουρανό πάνω από τη Χαβάη, ο μάρτυρας δήλωσε:

Ένας φίλος μου τηλεφώνησε στις τέσσερις τα ξημερώματα για κάτι. Βγήκα έξω για να μην ξυπνήσω τη γυναίκα μου.

Κοίταζα το φεγγάρι και πόσο φωτεινό ήταν. Στη συνέχεια, παρατήρησα ένα φωτεινό αντικείμενο, σαν ένα αστέρι, αλλά πολύ φωτεινότερο και είχε συμμετρικά μία σχηματισμένη φωτεινή δίνη στροβιλισμού και στις δύο πλευρές του, σαν να καθρεφτιζόταν η μία πλευρά απέναντι στην άλλη.

Το αντικείμενο, καθώς και η αύρα που τον περιέβαλε μετακινήθηκαν νότια στον ουρανό διατηρώντας το μέγεθος και το σχήμα του.

Έτρεξα μέσα και έφερα τη γυναίκα μου έξω για να δει κι εκείνη. Καθώς το παρακολουθούσαμε, συνέχισε να κινείται προς τα νότια και μεγάλωνε σε μέγεθος, διατηρώντας παράλληλα το σχήμα του τέλεια.

Τελικά άρχισε να ξεθωριάζει η φωτεινότητα και ώσπου απλώς εξαφανίστηκε τελείως. Ενώ έβλεπα το αντικείμενο πήρα δύο φωτογραφίες.


Το συμβάν καταγράφηκε στην Mufon ως case file 87251.

Μια μέρα αργότερα, ένας φωτογράφος συνέλαβε έναν κύκλο τύπου UFO στον νυχτερινό ουρανό πάνω από το Nordendorf στη Γερμανία.

Το αντικείμενο φάνηκε να αποτελείται από τρεις σφαίρες που περιβάλλεται από έναν κύκλο. Στην συνέχεια μεταβλήθηκε σταδιακά σε μία σφαίρα ενώ ο κύκλος σιγά σιγά ξεθώριασε.


Το συμβάν καταγράφηκε στην Mufon με αριθμό 87263.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια