Τα ληγμένα της πολιτικής

Και καλά να σου βγει νερωμένο το ελαιόλαδο. Αν ψωνίσεις εθνοσωτήρα και προκύψει κρυφός ή φανερός πασόκος;


Γράφει ο Παναγιώτης Λιάκος

Η εφημερίδα «δημοκρατία» είχε χθες στο πρωτοσέλιδό της ένα θέμα που αφορά όλους μας, ως καταναλωτές: «Σοκάρουν οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι του Πανελλήνιου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών.

Κίνδυνος στα ράφια των σούπερ μάρκετ! Μολυσμένα ή αλλοιωμένα προϊόντα σε ποσοστό 64%. Νιτρώδη στοιχεία στο 75% των αλλαντικών. Νοθευμένο το 75% των ελαιολάδων. Ληγμένο το 40% των γαλακτοκομικών και με κολοβακτηρίδια. Το 40% του ψωμιού με απαγορευμένα βελτιωτικά. Φυτοφάρμακα στα λαχανικά. Πειραγμένη η περιεκτικότητα στα αναψυκτικά».

Τω όντι είναι ανησυχητικό να καταντά το στομάχι σου βρόμικο σαν φαναρτζίδικο από όσα ψωνίζεις από το σούπερ μάρκετ, νομίζοντας ότι είναι «εντάξει» για να τα καταναλώσεις. Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλα σαπάκια, τα οποία έχουμε καταφάει (στη μάπα) τα παρελθόντα 40 έτη, γνωρίζουμε ότι είναι για πέταμα και πολλοί συνεχίζουν να τα προτιμούν και τα χρυσοπληρώνουμε άπαντες! Ο λόγος για τα ράφια όπου εκτίθενται οι πολιτικοί. Ας πάρουμε, για παράδειγμα, αυτούς που στην ούγια γράφει «σοσιαλιστές». Τούτοι είναι οι πιο επικίνδυνοι όλων. Μια φορά να καταναλώσεις (ψηφίζοντάς τους) και θα πάθεις οικονομική, εθνική, κοινωνική και πολιτισμική λιστερίαση, πανούκλα, σκορβούτο, σαλμονέλα, ποδάγρα, ιλαρά, δυσεντερία και σύνδρομο συνειδησιακής ανεπάρκειας.

Επίσης, περίπου το 29% υψηλόβαθμων στελεχών που διαφημίζονται ως «κεντροδεξιοί» είναι τρανς πασόκοι. Η βρώση ή έστω η επαφή με τις ιδέες και τις πολιτικές τους μπορεί να οδηγήσει ένα σχετικά υγιές άτομο σε όλες τις προαναφερθείσες ασθένειες, στην υπερχρέωση και σε αδιάκοπες επισκέψεις στην οικεία ΔΟΥ, όπου θα υποστεί απανωτές αφαιμάξεις του εισοδήματός του.

Μια τρίτη κατηγορία ακατάλληλων προς κατανάλωση πολιτικών προϊόντων είναι όσα έχουν την ετικέτα της «Αριστεράς». Εστω και μια μικρή δόση μπορεί να προκαλέσει παραισθήσεις, ιλίγγους, προκαταλήψεις, ιδεοληψίες, ιδεοψυχαναγκασμό ανάγνωσης της «Αυγής» και του «Ριζοσπάστη», εκρήξεις βίας, φιλοτρομοκρατία, φαντασιώσεις ανθρωπιστικών δολοφονιών συνοδευόμενες από λενινοεμμονικά επεισόδια και σταλινολαγνεία καθώς και πλήρη αποδόμηση της νοητικής λειτουργίας και εκφυλισμό του λόγου σε ακατάσχετη αρλουμπολογία.
Από αυτά τα προϊόντα να μείνετε όσο γίνεται πιο μακριά και να καταναλώνετε υπεύθυνα, δεξιά και εθνικά.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια