Yu-74: Αυτό είναι το νέο υπερυπερηχητικό όχημα των 10 mach της Ρωσίας

Τα ρωσικά Yu-74 είναι τα νέα υπερυπερηχητικά όπλα των Ρώσων, με στόχο να καταστρέψουν τα νατοϊκά αντι-πυραυλικά συστήματα στην Ανατολική Ευρώπη.

Όπως γράφει το ρωσικό σάιτ Ostkraft σε έναν αγώνα «στήθος με στήθος» η Ρωσία αναπτύσσει υπερυπερηχητικά οχήματα, σαν μεγάλες σαΐτες, τα οποία θα έχουν ταχύτητα έως 10 Mach, δηλαδή 12.500 χλμ την ώρα.

Τα Yu-74 θα μπορούν να χτυπήσουν άμεσα οποιοδήποτε στόχο χωρίς να είναι δυνατό να ανιχνευτεί και πληγεί από τα αμυντικά συστήματα του εχθρού.

Πέρσι η Ρωσία ανακοίνωσε τις έναρξη δοκιμών στα Yu-71, ως μέρος ενός μυστικού προγράμματος αντιβαλιστικής προστασίας με την ονομασία "Project 4202, σημειώνει το Ostkraft.

Σύμφωνα με το σάιτ αναλύσεων Ostkraft.ru η Ρωσία φέτος δοκίμασε με επιτυχία το Yu-74 το οποίο εκτοξεύτηκε από την βάση πυραύλων του Dombarovsky στο Orenburg και χτύπησε στόχο στην Kamchatka στην Ανατολική Ρωσία, 6,168 χλμ μακριά.

Το Yu-74 μπορεί να μεταφέρει έως πυρηνική κεφαλή και συσκευή ηλεκτρονικού πολέμου.

Και οι νέοι αντιβαλλιστικοί πύραυλοι θα έχουν στοιχεία παρόμοια με αυτά των Yu-74.

Οι Ρώσοι έχουν σκοπό να αναπτύξουν τα πυραυλικά τους συστήματά ώστε, όπως υποστηρίζουν να αποτρέψουν στο μέλλον κάθε νέα επιχείρηση Barbarossa (1941) εναντίον τους.




* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια