Πλανήτης X: Η ρωσική τηλεόραση παρουσιάζει τον Nibiru – «Η Θύελλα της τιμωρίας» του Θεού

Τα σημάδια δείχνουν ότι το τέλος είναι κοντά και ότι η άφιξη του Πλανήτη Χ είναι επικείμενη.
Οι δείκτες του χρόνου άφιξης δείχνουν το έτος 2017 ως τον χρόνο που θα ξεκινήσει να συμβαίνει αυτό.

Θα ακολουθήσουν πολλά γεγονότα που θα οδηγούν στην ενεργοποίηση της Μεγάλης Προειδοποίησης.

Θα υπάρξουν καταστροφικές σεισμικές δονήσεις την άνοιξη (Μάρτιος-Απρίλιος) του 2018.

Αυτή είναι η περίοδος της Μεγάλης Θλίψης.

Η θεία «Θύελλα της Τιμωρίας» του Θεού θα πέσει πάνω σε αυτόν τον κακό κόσμο.

Το σύστημα Nemesis-Nibiru θα περάσει ανάμεσα στη Γη και τον Ήλιο σύμφωνα με μια προφητεία.

Αρκετοί ερευνητές υποδεικνύουν ότι το Nibiru έρχεται πολύ σύντομα. Για παράδειγμα, ο Major Ed Dames προβλέπει ότι ο Πλανήτης Χ θα είναι θανατηφόρος όταν θα περάσει ανάμεσα στη Γη και τον Ήλιο

Αυτό το σενάριο ταιριάζει απόλυτα με μια προφητεία που δίνεται από το Emmitsburg όσο και με την πληροφόρηση άλλων ερευνητών όπως ο Bob Dean.

Και οι δύο λένε ότι το σύστημα Nemesis-Nibiru θα περάσει ανάμεσα στη Γη και τον Ήλιο το 2017.

Το 2017 είναι επίσης η 100η επέτειος των εμφανίσεων της Φατιμά που έλαβε χώρα στις 13 Οκτωβρίου 1917.

Αυτή η ημερομηνία ταιριάζει με αυτό που αποκάλυψε ο David Meade: Το Σημάδι της Γυναίκας όπως αναφέρθηκε στην Αποκάλυψη 12: 1, το οποίο διαρκεί μόνο λίγες ώρες. Δεν έχει συμβεί ποτέ πριν και ποτέ δεν θα συμβεί ξανά. Μετά από αυτό, θα υπάρξει μια έκλειψη του Ήλιου που θα την προκαλέσει ο πλανήτης Χ , αυτή η έκλειψη θα καλύψει ολόκληρη τη Γη.

Η ελίτ του κόσμου ετοιμάζεται επειδή γνωρίζει ότι ο πλανήτης Χ έρχεται.
Αλλά η παγκόσμια Ελίτ δεν θα μπορέσει να επιβιώσει στα υπόγεια ιερά της. Δεν έχουν υπολογίσει τα υπόγεια νερά και τις πλευρικές κινήσεις της γης.

«Επομένως, παραμένει το ερώτημα: γιατί ο Νετανιάχου εξακολουθεί να ζητά απεγνωσμένα στον Πούτιν να μην αποκαλύψει το θέμα του Nibiru;

Η κοινή λογική λέει ότι οι Ισραηλινοί πολίτες θα ήταν ευτυχείς αν γνώριζαν ότι η κυβέρνηση τους ενεργεί εξ ονόματός τους για το συμφέρον τους δημιουργώντας μια ασφαλή τοποθεσία η σχέδιο για να επιβιώσουν από την οργή του Nibiru.

Αλλά δεν θα υπάρξει σωτηρία για τον μέσο Ισραηλινό πολίτη. Η υπόγεια εγκατάσταση που δημιουργήθηκε με όλες τις ανέσεις της σύγχρονης ζωής χτίστηκε αποκλειστικά για το κοινοβούλιο του Ισραήλ και τους ανθρώπους όπως ο Netanyahu, ο Reuven Rivlin και όλους τους ανώτερους στρατιωτικούς και τους ανθρώπους με τις επαγγελματικές δεξιότητες που απαιτούνται για να διατηρηθεί η ύπαρξη του Ισραήλ μόλις αφήσουν τον Nibiru να περάσει.

Σε αυτό το σημείο ο Νετανιάχου φοβάται ότι οι πολιτες του Ισραήλ θα στραφουν εναντίον της κυβέρνησής τους εάν οι άνθρωποι γνωρίζουν την αλήθεια. Ο Daniel Weinstein, καθηγητής Ισραηλινών πολιτικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο Columbia, δήλωσε: «Δεν λέω ότι πιστεύω στο Nibiru. Μπορώ όμως να πω με απόλυτη σιγουριά ότι αν είναι αλήθεια και αν η ισραηλινή κυβέρνηση οικοδομεί ένα καταφύγιο για την επιβίωση της, για να στεγάσει το Κοινοβούλιο, αλλά αποκλείει τον πληθυσμό γενικά … Λοιπόν, ο πληθυσμός της χώρας είναι πιθανό να επιχειρήσει πραξικόπημα, Μια εξέγερση ώστε να ανατρέψει την κυβέρνηση. »

Ο Nibiru είναι αναμφισβήτητα αυτό που πριν 20 χρόνια ο πάτερ Malachi Martin περίμενε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του Art Bell και ειχε αντιπαραθεση μπροστά σε εκατομμύρια ανθρώπους, αυτό το φαινόμενο είναι επίσης μέρος του τρίτου μυστικού της Φατίμα που κρατήθηκε μυστικό από τους μαστόρους που λειτουργούν στο Βατικανό. (Το λεγόμενο «Τρίτο μυστικό» που αποκάλυψε το Βατικανό το 2000 ήταν απάτη.)

Τώρα, το μεγαλύτερο παράθυρο του 2015-2020 που δόθηκε από κυβερνητικούς το έτος 1989 έχει ένα στενότερο παράθυρο μέσα του το οποίο είναι το 2017-2018.

Είναι πολύ πιθανότερο ότι η άφιξη του Nemesis-Nibiru θα είναι το 2017-2018 και λιγότερο πιθανό μέχρι το 2020.

Αυτά λένε σήμερα οι παγκόσμιοι ερευνητές , εμείς πρέπει να τα παρουσιάζουμε ώστε όλοι μαζί να κάνουμε την δική μας έρευνα και ξεσκαρτάρισμα στην όποια πληροφορία …μαζι μπορούμε να ενώσουμε τα κομμάτια του παζλ …χωρις να έχουμε ανάγκη από δογματική και καθοδηγητική αλήθεια από κανένα «ειδήμονα» της «αλήθειας»!!





Stranger..
KATOHIKA NEA

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια