Νέες τεχνολογίες αιχμής στα Tupolev και MiG των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων | Βίντεο

Τα πολεμικά αεροσκάφη Tupolev και MiG των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων αναμένεται να αναβαθμιστούν με υπερσύγχρονα ηλεκτρονικά βοηθήματα πτήσης (avionics).

Η ANPP Temp-Avia θα παρέχει ενσωματωμένα συστήματα εφεδρικών συσκευών (Integrated Backup Device Systems - ISRP) για τα μαχητικά αεροσκάφη Tupolev και MiG. Συγκεκριμένα το σύστημα έχει σχεδιαστεί για το αναβαθμισμένο MiG-31BSM.

Σύμφωνα με την ετήσια ανακοίνωση της εταιρίας το σύστημα ISRP-35-05 για το MiG πέρνα αυτήν την στιγμή το στάδιο των δοκιμών και το ISRP-80 για το Tupolev είναι στο στάδιο της έγκρισης των τεχνικών προδιαγραφών.

Τα συστήματα ISRP-80 και ISRP-35-06 πρόκειται να αντικαταστήσουν έναν αριθμό εφεδρικών ηλεκτρομηχανικών συστημάτων πτήσης και πλοήγησης.

«Παράγουμε όλα τα ISRPs με βάση την ίδια αρχή. Διαφέρουν στο μέγεθος και στα πρωτόκολλα προσαρμογής για κάθε συγκεκριμένη συσκευή» τόνισε ανώτατος αξιωματούχος της Temp-Avia. «Μάλιστα το ISRP-35-06 είναι μια αναβάθμιση του ISRP-35 που εφαρμόζεται στα μαχητικά MiG-31» συμπλήρωσε.

Οι υπάλληλοι της εταιρείας διαβεβαίωσαν ότι τα ρωσικά συστήματα ήταν τόσο καλά όσο τα ξένα που πληρούν όλα τα διεθνή πρότυπα.

Με τις εκδόσεις εξαγωγής των μαχητικών αεροσκαφών MiG-31E και MiG-31FE, τα συστήματα ISRP-35 θα παρέχονται και στο εξωτερικό.










* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια