Tελικά, όντως, είναι τρελός…

Γράφει ο Νίκος Συρίγος

Η 21η Ιουλίου 2017 θα μπορούσε απλά να είναι μία ακόμη μέρα. Δεν είναι. Είναι αυτή που πρέπει να κυκλώσει κάθε Παναθηναϊκός στο ημερολόγιο του για να κλείσει στο μέλλον τα μάτια και τα αυτιά και στις Κασσάνδρες και στους τσάτσους αλλά και στους «βαλτούς». Και δυστυχώς υπάρχουν πολλοί από δαύτους.

Παρά το γεγονός ότι ήμουν σε θέση να γνωρίζω ευθύς εξαρχής τις προθέσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο θέμα Σίνγκλετον, προτίμησα να περάσει η ημερομηνία-ορόσημο της 20ης Ιουλίου. Γιατί αν έσπαγε ο διάολος το ποδάρι του και ο Κρις έβρισκε πρόταση από το ΝΒΑ, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού θα έπρεπε να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Για μια ακόμη φορά. Κι έχει πάρει μέσα σε μια πενταετία τους 8 από τους δέκα εγχώριους τίτλους που έχει διεκδικήσει όσο έχει τα ηνία του Παναθηναϊκού κι ας έχει δώσει ένα σκασμό λεφτά στη χειρότερη οικονομική κρίση της Ελλάδας από τον πόλεμο του ’40 και μετά κι ας ασχολείται (εν τέλει) από το πρωί μέχρι το… άλλο πρωί με το τριφύλλι. Αλλά, είπαμε, ο… Μπάμπης (που πολλές φορές δεν έχει ούτε φωτογραφία στο προφίλ του) και ξέρει καλύτερα και είναι πιο Παναθηναϊκός από τον Γιαννακόπουλο.

Σε λιγότερο από ένα μήνα, κάποιοι ξέχασαν ή προσπάθησαν να κάνουν τους άλλους να ξεχάσουν ότι αυτή η ομάδα πήρε ένα από τα πιο μάγκικα νταμπλ στην Ιστορία του ελληνικού μπάσκετ.

Ξέχασαν επίσης ή ή προσπάθησαν να κάνουν τους άλλους να ξεχάσουν ότι για να έρθουν όλοι αυτοί οι παικταράδες στον Παναθηναϊκό το μπάτζετ πέρυσι εκτοξεύτηκε! Ξέχασαν επίσης ή προσπάθησαν να κάνουν τους άλλους να ξεχάσουν ότι όταν προέκυψε το διαζύγιο με τον Αργύρη Πεδουλάκη, ήρθε στον Παναθηναϊκό ο Πασκουάλ ή αλλιώς η πιο ακριβή από τις προτεινόμενες λύσεις. Ξέχασαν επίσης ή προσπάθησαν να κάνουν τους άλλους να ξεχάσουν ότι η Ελλάδα είναι μια ρημαγμένη οικονομικά χώρα, με capital control και έχει να ανταγωνιστεί Ρώσους, Τούρκους και Ισπανούς που και χρήμα έχουν και καλύτερες συνθήκες για τους ξένους. Ξέχασαν επίσης ή προσπάθησαν να κάνουν τους άλλους να ξεχάσουν ότι τα καλοκαίρι του 2012 όταν κόσμος και κοσμάκης πήδηξε από το καράβι (για λόγους που όλοι πια γνωρίζουν) κάποιος έμεινε εκεί και κράτησε την ομάδα όρθια και την έφερε ξανά στην κορυφή. Ξέχασαν επίσης ή προσπάθησαν να κάνουν τους άλλους να ξεχάσουν ότι ο Γιαννακόπουλος είναι ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια