Το νέο επιθετικό ελικόπτερο του μέλλοντος από τη Sikorsky-Boeing | Bίντεo

H Sikorsky/Boeing συμμετέχει στο πρόγραμμα των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων για την αντικατάσταση του στόλου ελικοπτέρων με το SB-1 Defiant που θα χρησιμοποιεί ομοαξονικούς ρότορες και μια προωθητική προπέλα προκειμένου να ξεπεραστεί το όριο ταχύτητας των 200 κόμβων των περισσοτέρων σημερινών ελικοπτέρων.

Το SB-1 Defiant αναμένεται να είναι επιχειρησιακώς έτοιμο την δεκαετία του 2030.
Το ελικόπτερο χαρακτηρίζεται από  «μακρά ακτίνα, υψηλή ταχύτητα και ανώτερες επιδόσεις αιώρησης  με απαράμιλλη ευελιξία για τις επόμενες δεκαετίες.
Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο με την πρόταση των Sikorsky-Boeing
H Sikorsky/Boeing συμμετέχει στο πρόγραμμα των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων για την αντικατάσταση του στόλου ελικοπτέρων με το SB-1 Defiant που θα χρησιμοποιεί ομοαξονικούς ρότορες και μια προωθητική προπέλα προκειμένου να ξεπεραστεί το όριο ταχύτητας των 200 κόμβων των περισσοτέρων σημερινών ελικοπτέρων. Το SB-1 Defiant αναμένεται να είναι επιχειρησιακώς έτοιμο την δεκαετία του 2030. Το ελικόπτερο χαρακτηρίζεται από  «μακρά ακτίνα, υψηλή ταχύτητα και ανωτέρες επιδόσεις αιώρησης  με απαράμιλλη ευελιξία για τις επόμενες δεκαετίες. Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο με την πρόταση των Sikorsky-Boeing




* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια