Το ξεμπρόστιασμα της Γερμανίας

«Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον». Ακόμα και τα πιο επιμελώς κρυμμένα μυστικά κάποια στιγμή αποκαλύπτονται και εκθέτουν εκείνους που αποπειράθηκαν να τα ρίξουν στον Καιάδα της λήθης.

Οι Γερμανοί -μία ακόμη φορά- έπεσαν θύματα της ίδιας φαύλης νοοτροπίας και των άνομων, βρόμικων και χυδαίων πρακτικών τις οποίες μετέρχονται κυνηγώντας τη χίμαιρα της ισχύος και της κυριαρχίας στις ζωές των άλλων.

Η εφημερίδα «δημοκρατία» σε πρωτοσέλιδό της ξεμπρόστιασε τις μεθόδους της γερμανικής κυβέρνησης, η οποία συμπεριφέρθηκε στη χώρα μας ακριβώς όπως συμπεριφέρονται οι εχθρικές δυνάμεις, που έχουν στόχο την εισβολή σε ξένα εδάφη και την κατοχή του τόπου και όλων όσοι αξίζουν σε αυτόν.

Όπως αναφέρθηκε στο σχετικό άρθρο της εφημερίδας μας, «πηγή, που δεν κατονομάζεται -για ευνόητους λόγους-, έδειξε στην ενημερωτική ιστοσελίδα Vice στοιχεία από τη φερόμενη ως λίστα παρακολούθησης της γερμανικής μυστικής υπηρεσίας BND. Ελληνικοί τηλεφωνικοί αριθμοί, φαξ και e-mail φαίνεται ότι μπαίνουν στη λίστα από το 2000 έως το 2006, δεν φαίνεται όμως αν και πότε σταμάτησαν να βρίσκονται σε αυτή.

Στη λίστα αυτή εντοπίστηκαν τηλέφωνα από τη Βουλή, το Γενικό Επιτελείο Στρατού, το υπουργείο Εξωτερικών, την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, τη Διεύθυνση Δημόσιου Χρέους του υπουργείου Οικονομικών (από το 2001 άρχισαν να το παρακολουθούν!), το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, περισσότερες από δέκα πρεσβείες στην Αθήνα (μεταξύ των οποίων, των ΗΠΑ, του Ισραήλ και της Ιταλίας), τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ, τη Διεύθυνση Προμηθειών του ΟΤΕ (κρατικός ακόμα τότε), τη ΔΕΗ, τον Δημόκριτο, καθώς και από δύο Έλληνες επιστήμονες, ο ένας εκ των οποίων ειδικός σε θέματα τεχνολογίας μαχητικών αεροσκαφών, που πέρασε και από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας!»

Στη βρόμικη υπόθεση των υποκλοπών, για την οποία πρέπει να κυνηγηθούν ανηλεώς και να λογοδοτήσουν οι ηθικοί και οι φυσικοί αυτουργοί, ενεπλάκη και η Deutsche Telekom, που στη συνέχεια φρόντισε να αγοράσει τον ΟΤΕ!

Έτσι νοούν τις «συμμαχίες» οι αδιόρθωτοι Γερμανοί...


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια