Εμφάνιση Α.Τ.Ι.Α. στον ουρανό πίσω από τις περιοχές Νίκαια - Ρέντη, 29/6/2017

Στις 29 Ιουνίου του 2017, και ώρα 22:15, 4-5 φωτεινές σφαίρες έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο βάθος του ουρανού ανάμεσα από τις περιοχές της Νίκαιας και του Ρέντη, στην Αττική.

Ο μάρτυρας Α.Ι. που εντόπισε τα παράξενα αιωρούμενα αντικείμενα, αμέσως τα φωτογράφησε και απαθανάτισε σε βίντεο μέρος του ολιγόλεπτου περιστατικού που έλαβε χώρα αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Αμέσως μετά, μας έγραψε τα εξής: «Πριν λίγο εντόπισα 4-5 φωτεινές σφαίρες στον ουρανό.

Στο βίντεο φαίνονται μόνο οι τρεις, λόγω του ότι η άλλες δυο είχαν πιο αχνό φωτισμό, αλλά και λόγω της κακής ανάλυσης του βίντεο. Δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν ακριβώς πάνω από τη Νίκαια, άλλα με μια ποιο προσεκτική ματιά, μάλλον, πρέπει να ήταν πιο κοντά στον Ρέντη, από ότι υπολογίζω. Αποκλείω τις πιθανότητες να ήταν βεγγαλικά γιατί είχαν μια αργή αλλά σταθερή κλίση προς τα πάνω και στο βάθος, ούτε αεροπλάνα γιατί ήταν σχεδόν ακίνητα και σε σχήμα Γ.»


Μετά από αρκετά προσεκτική παρατήρηση, είδαμε στο βίντεο όλες τις φωτεινές σφαίρες που ανέφερε ο μάρτυρας. Η εναλλαγή της φωτεινότητας τους, όπως και των θέσεών τους μας θύμισε το αρκετά γνωστό περιστατικό της Δάφνης που έλαβε χώρα στις 26 Μαρτίου του 2011.

Ο Α.Ι. είχε υπάρξει και πάλι μάρτυρας περιστατικού με ΑΤΙΑ στη Νίκαια, το 2014. Ήταν ένα απόγευμα του Ιουνίου εκείνης της χρονιάς, όταν εντόπισε ακριβώς από πάνω του ένα ΑΤΙΑ σκουρόχρωμο σε σχήμα S με άσπρα κυκλικά σχέδια επάνω του σαν παράθυρα, που πετούσε αργά και αρκετά χαμηλά. Δυστυχώς τότε, πάνω στον ενθουσιασμό του δεν απαθανάτισε τη διέλευση…


Πηγή: ufotruth-gr

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια