O Firefox Focus browser έρχεται και στο Android

O Firefox Focus browser ήταν διαθέσιμος σε συσκευές με λειτουργικό iOS και τώρα έρχεται και στo Android.

O Mozilla Firefox Focus είναι μία διαφοροποιημένη εκδοχή του Firefox browser, ο οποίος προσφέρει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ασφαλείας, μαζί με το ειδικό action button που επιτρέπει την άμεση εκκαθάριση του ιστορικού περιήγησης στο web, κάθε φορά που τελειώνετε με το σερφάρισμά σας.

Στην έκδοσή του για Android o Firefox Focus browser προσφέρει ενημέρωση αναφορικά με το πόσες διαφημίσεις έχουν μπλοκαριστεί από την εγκατάσταση της εφαρμογής και έπειτα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα της απενεργοποίησης του tracker blocker εάν ένα site δεν φορτώνει σωστά. Στον browser υπάρχει ενσωματωμένο και ένα notification reminder για να υπενθυμίζει ο browser διαρκώς στον χρήστη το σβήσιμο του ιστορικού περιήγησης.

O Firefox Focus browser διατίθεται δωρεάν μέσα από το Google Play Store. Θα πρέπει να επισημανθεί ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν browser που δεν μοιάζει με τους άλλους, καθώς έχει την απλούστερη δυνατή λειτουργία και δίνει έμφαση στην ασφάλεια, επομένως προορίζεται για όσους θέλουν να έχουν κάτι απλό στην κατοχή τους, το οποίο όμως να εγγυάται την απόλυτη ασφάλεια χρήσης και περιήγησης στο web.

Η διάθεση του Focus browser για το Android είναι μία κίνηση που αφορά ένα ευρύτερο κοινό.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια