Η Ελληνική απάντηση στους Τούρκους χάκερς! Έριξαν για αρχή ιστοσελίδα τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού

Πράξη άρχισαν να κάνουν την απειλή τους οι Έλληνες Anonymous στους Τούρκους που φέρονται ότι «έριξαν» το πρωθυπουργικό site.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, ομάδα Ελλήνων χάκερς ξεκίνησε επίθεση σε τουρκικές ιστοσελίδες. Ήδη έριξαν τη σελίδα τηλεοπτικού σταθμού της Τουρκίας ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες.


Νωρίτερα με ανάρτησή τους στο facebook, οι Έλληνες Anonymous ανέφεραν: «Τουρκία Τουρκία, πόσες φορές σου έχουμε πει ότι οι Έλληνες Hackers και οι Anonymous είναι 100 φορές πιο δυνατοί από εσάς. Μάλλον ήρθε η ώρα να γνωρίσεις την δική μας πραγματική δύναμη. Έριξες μια ιστοσελίδα, θα πέσουν 100 δικές σας. Ερχόμαστε!».

Η δήλωση είναι απάντηση σε προηγούμενη ανάρτηση Τούρκων χάκερς ότι αυτοί ευθύνονται για την αναστολή λειτουργίας του primeminister.gr.

Υπενθυμίζεται ότι η πρωθυπουργική σελίδα δε λειτουργούσε το απόγευμα της Παρασκευής. Τότε, Τούρκοι χάκερς με ανάρτησή τους στο twitter, ανέλαβαν την ευθύνη λέγοντας μάλιστα ότι «Η Αγιά Σοφιά είναι δική μας».

Από το Μαξίμου, αν και επεσήμαναν ότι όντως υπήρξε πρόβλημα στη σελίδα δεν επιβεβαιώθηκε ότι η μη λειτουργία του site είναι έργο χάκερς.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια