Εμφανίστηκε το Μπλε Αστέρι των Χόπι; Τι Μπορεί να σημαίνει αυτό; | Βίντεο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα πολύ εντυπωσιακό αντικείμενο βιντεοσκοπήθηκε ακριβώς δίπλα στον Ήλιο από το Cleveland του Τέξας, στις 14 Μαρτίου, από έναν οδηγό. Το γεγονός προκάλεσε μεγάλο προβληματισμό…

Προς το παρόν, οι πρώτες υποθέσεις των σκεπτικιστών για την συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι πρόκειται για μία αντανάκλαση στον φακό.

Αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται ιδιαίτερα πιθανό καθώς, σύμφωνα με το video που ακολουθεί, παρόμοιες θεάσεις έγιναν αντιληπτές σε Καναδά, Ιταλία, Σλοβακία, Μεξικό και Βραζιλία…

Αν πράγματι το σφαιρικό αντικείμενο, με την γαλαζωπή απόχρωση, είναι υπαρκτό, τότε μπορεί οι διάφορες υποθέσεις για την εξήγησή του να έχουν κάποια υπόσταση, μέχρι να αποφανθούν ειδικοί μετεωρολόγοι ή αστρονόμοι, επί του θέματος.

Ανάμεσα σε αυτές, είναι ότι μπορεί να πρόκειται για τον λεγόμενο Νιμπίρου, για τον επονομαζόμενο Νέμεσις, ή για κάποιο γιγαντιαίο ΑΤΙΑ.

Ο πιο εντυπωσιακός συσχετισμός είναι ότι αφορά το Μπλε Αστέρι των Ινδιάνων Χόπι, ή αλλιώς το Blue Star Kachina…

Σύμφωνα με τα γραπτά του Frank Waters σχετικά με την μυθολογία των ινδιάνων Χόπι, το Blue Star Kachina ή Saquasohuh, είναι ένα «πνεύμα», που θα σημάνει τον ερχομό μίας νέας αρχής του νέου κόσμου κατά την εμφάνισή του.

Σύμφωνα με την προφητεία Χόπι, όταν το Blue Star Kachina κάνει την εμφάνισή του, τότε το «μέλλον του Πέμπτου Κόσμου» έχει ήδη αρχίσει.

Λέγεται ότι μετά την εμφάνιση του μπλε Kachina, θα έρθει ο Ερυθρός Kachina και θα φέρει την «Ημέρα του Καθαρισμού». Την ημέρα αυτή η Γη και όλη η ζωή όπως την ξέρουμε θα αλλάξει για πάντα.

Ό,τι κι αν συμβαίνει, είναι γεγονός πως ένα παρόμοιο μπλε σφαιρικό αντικείμενο έχουμε δει και στο πρόσφατο παρελθόν, σε αρκετά μέρη του κόσμους, μέσα στους πρώτους μήνες του 2016, αλλά και τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς…




* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια