ΜΜΕ Κορέας: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν θέλει να χτυπήσει τις ΗΠΑ με πυρηνικά! | Βίντεο

Τον τελικό στόχο του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η κορεατική εφημερίδα Rodong Sinmun, γράφοντας πως ο στρατηγικός στόχος της Πιονγκγιάνγκ είναι οι αμερικανικές πολιτείες και το έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο θα χτυπηθεί με πυρηνικά, προκαλώντας τον θάνατο εκατομμυρίων Αμερικανών.

Όπως αναφέρει η βορειοκορεατική εφημερίδα, το ρεπορτάζ της οποίας αναπαράγει το ρωσικό site της Pravda, ο τελικός στόχος των στρατηγικών πυραύλων του Κιμ Γιονγκ Ουν είναι το έδαφος των ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, «το χτύπημα θα είναι μία ανελέητη τιμωρία. Μετά από αυτό, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα έχουν τελειώσει», γράφει με σιγουριά.

Η απειλή είναι σοβαρή, όπως έχει ομολογήσει και στο συμβούλιο του ΟΗΕ ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον. Εκτιμάται, ωστόσο, ότι η Πιονγκγιάνγκ δεν έχει φτάσει στο επίπεδο να εκτοξεύσει πυρηνικό πύραυλο που θα είναι ικανός να φτάσει έως την ηπειρωτική χώρα των Ηνωμένων Πολιτειών, απειλώντας Αμερικανούς πολίτες.

Ο αμερικανικός στόχος πλησιάζει στην κορεατική χερσόνησο, ενώ η ηγεσία του Κιμ Γιονγκ Ουν δεν φαίνεται να πτοείται, εκτοξεύοντας καθημερινά απειλές για πυρηνικό πόλεμο. Στην Ουάσιγκτον δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης στη Βόρεια Κορέα, παρ' ότι υπάρχουν μεγάλες αντιδράσεις τόσο από την Κίνα, όσο και από τη Ρωσία, οι οποίες έχουν ενισχύσει τη στρατιωτική τους παρουσία στα σύνορά τους.




* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια