Έρχεται το τέλος του κόσμου; Οι επιστήμονες προειδοποιούν: Έτοιμος να εκραγεί ο Ήλιος | Βίντεο

Στην τελική φάση της ζωής του ενδεχομένως να εισέρχεται ο ήλιος, με την ανθρωπότητα να βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς ο «μεγάλος κόκκινος γίγαντας» μπορεί να εκραγεί ανά πάσα στιγμή.

Μία νέα μελέτη δείχνει πως ο Ήλιος εκπέμπει νέες ακραίες υπεριώδεις ακτίνες, οι οποίος είναι βλαβερές για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Αυτές οι ισχυρές ακτίνες, σύμφωνα με τους επιστήμονες, μπορούν να καταστρέψουν το περιβάλλον, σκοτώνοντας τα φυτά και μετατρέποντας τις καταπράσινες εκτάσεις σε άγονες εκτάσεις.
Αυτές οι βλαβερές ακτίνες θα μπορούσαν να αποτελούν προειδοποιητικό σημάδι για ένα πολύ ανησυχητικό φαινόμενο.
Ένα βίντεο που ανέβηκε στο YouTube, στη σελίδα «Higher Truth Channel» δημοσιεύει νέα δεδομένα για τις ακτίνες που εκπέμπει ο Ήλιος: «Ο Ήλιος υφίσταται κάποιες αλλαγές που αποκλίνουν από την τυπική συμπεριφορά του».
«Αν αναρωτιέσαι για πεθαίνουν οι ύφαλοι, γιατί ο Ήλιος καίει το δέρμα σου και νιώθεις άρρωστος, ίσως πρέπει να αφιερώσεις ένα λεπτό και να δεις τις πραγματικές μετρήσεις του ηλιακού φωτός», προτρέπει το βιντεάκι.
Αυτά τα προειδοποιητικά σημάδια μπορεί να σημαίνει ότι ο ήλιος εισέρχεται στη φάση «σούπερ νόβα». Σε 5 δισεκατομμύρια χρόνια, ο Ήλιος θα γίνει ένας «κόκκινος γίγαντας», ενώ πολλοί επιστήμονες, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζονται στο βίντεο, υποστηρίζουν ότι βρίσκεται ήδη στη μέση της ζωής του.



Πηγή: mirror.co.uk, newsbomb.gr

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια