Microsoft: Αλλαγές για τις εφαρμογές Mail και Calendar των Windows 10

Οι εφαρμογές Mail και Calendar για το λειτουργικό σύστημα Windows 10 αναβαθμίζονται με την υποστήριξη λογαριασμών Google.

Ένα από τα στοιχεία του Windows 10 Mail app ήταν το Focused Inbox, το οποίο έφερνε στο προσκήνιο την αλληλογραφία με τα άτομα που επικοινωνούσε ο χρήστης πιο συχνά. Το στοιχείο αυτό θα μπορεί να το εκμεταλλευτεί πλέον και ο χρήστης που συνδέει το Windows 10 Mail app με τον λογαριασμό του στο Gmail. To ίδιο θα συμβαίνει και με το Calendar app, το οποίο θα μπορεί να συνδέεται με τον λογαριασμό Google και τα όσα έχετε σημειώσει στο ημερολόγιό του, προκειμένου να σας υπενθυμίζει για όσα χρειάζεται, με αυτόματο τρόπο.

Προκειμένου να λειτουργήσουν οι νέες δυνατότητες για τον Google λογαριασμό σας, αρκεί να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για ένα συγχρονισμό των επαφών, των εγγραφών στο ημερολόγιο και της ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας μέσω Microsoft Cloud. Με τις νέες δυνατότητες θα μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί τόσο τη θυρίδα του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου όσο και το ημερολόγιο ως έναν έξυπνο βοηθό που θα αντλεί στοιχεία μέσα από το περιεχόμενο των μηνυμάτων.

Οι εφαρμογές του Mail και του Calendar για τα Windows 10 δίνουν επιπρόσθετα χαρακτηριστικά σε όσους χρησιμοποιούν το Google Account σε καθημερινή βάση.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια