Περισσότερος έλεγχος του χρήστη στα Windows 10 updates

H διαδικασία των Windows 10 updates αναμένεται να αλλάξει δραστικά με τον χρήστη να έχει περισσότερο έλεγχο πάνω τους.

Οι αλλαγές στα Windows 10 updates αναμένεται να γίνουν με την εμφάνιση του Windows 10 Creators Update, το οποίο θα μπορεί να καθυστερεί την απαραίτητη διαδικασία της επανεκκίνησης του υπολογιστή, ακόμα και για χρονικό διάστημα τριών ημερών. Οι αλλαγές αυτές αναμένεται να ικανοποιήσουν τους περισσότερους χρήστες, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις εξέφραζαν δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι δεν είχαν κανένα έλεγχο στην αυτόματη διαδικασία αναβάθμισης των Windows 10.

Μία άλλη αλλαγή αναμένεται να είναι η επέκταση των active hours των Windows 10 από τις 12 που είναι μετά το Anniversary Update, στις 18. Αυτό είναι το χρονικό διάστημα που ο χρήστης θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο του υπολογιστή του, χωρίς να γίνονται αυτόματες επανεκκινήσεις και άλλες εργασίες που ενδέχεται να τον καθυστερούν στη δουλειά του. Ένα μήνυμα θα εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή, το οποίο θα ενημερώνει για την έναρξη διάθεσης ενός update και ο χρήστης θα είναι αυτός που θα παίρνει την τελική απόφαση για το εάν αυτό θα εγκατασταθεί ή όχι.

Το Windows 10 Creators Update αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του τον Απρίλιο του 2017, επομένως οι αλλαγές δεν θα αργήσουν να έρθουν.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια