Νέα μαρτυρία: Δύο ήταν οι νεκροί εξωγήινοι πιλότοι στο Ρόζγουελ

Όχι ένας αλλά δύο ήταν οι νεκροί εξωγήινοι πιλότοι που βρέθηκαν στο σημείο συντριβής του UFO στο Ρόσγουελ του Νέου Μεξικού το 1947.

Όπως αποκάλυψε το MUFON (Mutual UFO Network), έλαβε μια αναφορά από έναν συνταξιούχο μηχανικό που ισχυρίζεται ότι είχε μιλήσει με τον οξυγονοκολλητή που έκοψε και άνοιξε τον ιπτάμενο δίσκο που λέγεται ότι συνετρίβη στην έρημο του Νέου Μεξικού, έξω από την πόλη Ρόσγουελ, πριν 69 χρόνια.

Ο μηχανικός αναφέρει στο λεπτομερές κείμενό του ότι συνομίλησε με τον οξυγονοκολλητή το 1970, 23 χρόνια μετά το περιστατικό.

Ο αμερικανικός στρατός είχε αρχικά ανακοινώσει ότι στο Ρόσγουελ είχε συντριβεί ένας ιπτάμενος δίσκος.

Την επόμενη ημέρα άλλαξε την ανακοίνωσή του κάνοντας λόγο για μετεωρολογικό μπαλόνι.

Με τον καιρό άρχισαν να εμφανίζονται μάρτυρες που μίλαγαν για ένα σκάφος που είχε συντριβεί αλλά και για εξωγήινα σώματα ανάμεσα στα συντρίμμια.

Πτώματα και ιπτάμενος δίσκος μεταφέρθηκαν, σύμφωνα με τα όσα έχουν γραφτεί, στην Περιοχή 51, τη μυστική αμερικανική βάση δοκιμών νέων οπλικών συστημάτων στη Νεβάδα.

Ο μηχανικός στην έκθεσή του στη MUFON εξήγησε πώς ασχολήθηκε με το θέμα του Ρόζγουελ και τους εξωγήινους.

«Είχα προσληφθεί στο προσωπικό του τότε νεόδμητου Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στη Σάντα Κρουζ. Υπήρχαν πολλές εμφανίσεις UFO στα βουνά πίσω από τα κτίρια του πανεπιστημίου το 1969 και το ανέφερα στο Πανεπιστήμιο. Μου ζήτησαν να πάρω συνεντεύξεις από τρεις ανθρώπους και να συντάξω μια αναφορά.

Δεν μπορούσα να βρω αξιοπιστία ή στοιχεία σε αυτά τα γεγονότα αλλά, επειδή ήταν ένα μικρό πανεπιστημιακό συγκρότημα και όλοι ήξεραν τι συνέβαινε, απέκτησα δίχως αν το θέλω τη φήμη κάποιου που ξέρει για τα UFO».

Κάπως έτσι τα βήματά του τον έφεραν στον οξυγονοκολλητή που είχε προσληφθεί από την αμερικανική Πολεμική Αεροπορία και ήταν στο σημείο της συντριβής.

Ο οξυγονοκολλητής εργαζόταν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Ρόζγουελ.

Όπως διηγήθηκε, τα συντρίμμια τα είχαν φορτώσει σε μια μεγάλη νταλίκα ενώ στρατιώτες ολόγυρα έκαναν αποψίλωση και μάζευαν από την περιοχή ακόμα και το μικρότερο κομματάκι από τη σύγκρουση.

Σε αρκετή απόσταση από το σημείο της πρόσκρουσης υπήρχε μια άλλη ομάδα ανδρών που στεκόταν γύρω από ένα άθικτο UFO.

Το σκάφος έγερνε ελαφρά από τη μία πλευρά στο χώμα. Είχε φτάσει εκεί αναπηδώντας μετά την πρόσκρουση.

Περιέγραψε το σκάφος ότι είχε διάμετρο 7-8 μέτρα και ένα μεγάλο θόλο από πάνω. Είχε χρώμα σαν του τσαγιού.

Δεν είχε πάνω του σημάδια ή σύμβολα και δεν φαινόταν να έχει παράθυρα ή ανοίγματα.

Ζήτησαν από τον οξυγονοκολλητή να κόψει ένα άνοιγμα τόσο όσο ώστε να μπορεί ένας άνδρας να εισέλθει έρποντας στο εσωτερικό του. Τελικά άνοιξαν μια τρύπα από κάτω του.

Η επιφάνεια του σκάφους δεν κοβόταν εύκολα, ήταν ιδιαίτερα ανθεκτική, αλλά όταν κατάφερε και την έκοψε διαπίστωσε ότι ήταν εντυπωσιακά λεπτή.

Όταν έκοψε την επιφάνεια και την αφαίρεσε πρόλαβε να ρίξει μια γρήγορη ματιά στο εσωτερικό για μερικά δευτερόλεπτα πριν τον διατάξουν να απομακρυνθεί.

Μέσα στο σκάφος είχε πολύ καπνό αλλά κατάφερε να διακρίνει δύο όντα που φαίνονταν νεκρά.

Από το εσωτερικό του σκάφους αναδυόταν μια έντονη οσμή αμμωνίας.

Υπολόγισε τα όντα να έχουν ύψος περίπου 1,2 μέτρα, αλλά επειδή ήταν διπλωμένα στο εσωτερικό μπορεί και να έκανε λάθος. Φορούσαν στενές στολές σε χρώμα πορφυρό..

Πριν φύγει από το σημείο τον διέταξαν να κρατήσει το στόμα του κλειστό για όσα είδε.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια