WikiLeaks: Το γήινο μαγνητικό πεδίο καταρρέει και οι πόλοι είναι έτοιμοι να αναστραφούν | Βίντεο

Η ανθρωπότητα θα μπορούσε να εξαφανιστεί σε 20 χρόνια…


Μετά από άλλο ένα έγγραφο που διέρρευσε από το WikiLeaks, ανακαλύφθηκε ότι ο John Podesta, έλαβε ένα email στο οποίο ένα υποτιθέμενο μέλος μιας καναδικής μυστικής οργάνωσης (Ken Coffin) υποστηρίζει ότι η ανθρωπότητα θα μπορούσε να εξαφανιστεί σε 20 χρόνια, όταν η μετατόπιση του μαγνητικού Βόρειου Πόλου θα λαμβάνει χώρα.

Ο μαγνητικός βόρειος πόλος αυτή τη στιγμή μετατοπίζεται με ταχύτερο ρυθμό από ότι σε οποιαδήποτε στιγμή στην ανθρώπινη ιστορία – σχεδόν 40 μίλια σε ένα χρόνο – και ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι μπορεί να είναι η αρχή μιας πλήρους αντιστροφής των πόλων.

Οι αλλαγές αρχίζουν να προκαλούν σημαντικά προβλήματα για την αεροπορία, την πλοήγηση και τα μεταναστευτικά ζώα που χρησιμοποιούν το μαγνητικό πεδίο της Γης για να προσανατολιστούν.

Αυτές οι αλλαγές μπορούν επίσης να προκαλέσουν τους πόλους να αλλάξουν θέσεις. Αν η Μαγνητόσφαιρα του πλανήτη αρχίσει να καταρρέει τα δίκτυα παροχής ηλεκτρικής ενέργειας θα μπορούσαν να καταρρεύσουν, ο καιρός θα άλλαζε απότομα και οι άνθρωποι θα αντιμετώπιζαν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία τους.

Σύμφωνα με αναφορές από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος, από το 2014 το μαγνητικό πεδίο συνεχίζει να αποδυναμώνεται γρήγορα.

Κατά τη διάρκεια της ζωής της Γης, ο προσανατολισμός του μαγνητικού πεδίου της έχει αντιστραφεί πολλές φορές, με τον μαγνητικό βορρά να γίνεται μαγνητικός νότος και αντίστροφα – ένα γεγονός που είναι γνωστό ως γεωμαγνητική αντιστροφή.



Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Πηγή: © Αποκάλυψη

* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια