Πιθανή κυκλοφορία iPhone με κυρτή οθόνη μέσα στο 2017

Ένα νέο iPhone, με κυρτή οθόνη, ενδεχομένως να κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στο 2017, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal.

Οι προμηθευτές της εταιρείας αναφέρουν πως τους ζητήθηκε να αυξήσουν την παραγωγή των πιο λεπτών οργανικών οθονών και να υποβάλουν πρωτότυπες οθόνες με καλύτερη ανάλυση από αυτές της Samsung, για να διαφοροποιούνται οι συσκευές της αμερικανικής εταιρείας- η οποία, αντιμέτωπη με τη μείωση των πωλήσεων των smartphones της, επιζητά ένα νέο επιτυχημένο μοντέλο, καθώς το iPhone του χρόνου κλείνει τα 10 του έτη.
Ένα iPhone με οθόνη OLED θα μπορούσε να παρουσιαστεί, ως ένα από μια σειρά μοντέλων που θα αποκαλυφθούν, ανέφεραν πηγές πληροφορημένες σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα, αλλά θα είχε υψηλότερη τιμή λόγω του μεγαλύτερου κόστους παραγωγής των OLED. Η Apple ίσως αποφασίσει να μην κυκλοφορήσει το μοντέλο αυτό, επειδή είναι ένα από πάνω από 10 πρωτότυπα τα οποία είναι υπό εξέταση, ανέφεραν οι συγκεκριμένες πηγές.
Προς το παρόν η Samsung (για την ακρίβεια η Samsung Display Co.) κυριαρχεί στην αγορά των οθονών OLED για smartphones, καθώς είναι είναι μια από τις λίγες εταιρείες που μπορούν να τις παράγουν μαζικά.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια