Europa League: Τεράστιο «διπλό» ο ΠΑΟΚ στην Φλωρεντία

Απίστευτη νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ στην Φλωρεντία επί της Φιορεντίνα με 3-2 και πλέον, με νίκη στην 6η και τελευταία αγωνιστική του 10ου ομίλου επί της Σλόβαν Λίμπερετς θα προκριθεί στους «32» του Europa League.

Το γκολ του Γκάρι Ροντρίγκες στο τρίτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε στο «δικέφαλο του Βορρά» το μεγάλο «τρίποντο» και ταυτόχρονα έστειλε στα... Τάρταρα τους «βιόλα» που μέχρι τότε κρατούσαν την πρόκριση στα χέρια τους, αλλά τώρα είναι υποχρεωμένοι να πάρουν «διπλό» στην έδρα της Καραμπάχ για να περάσουν.
Η τελευταία αγωνιστική του 10ου ομίλου (6η) θα κρίνει το μέλλον του «δικεφάλου» του Βορρά στη διοργάνωση. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης υποδέχεται την αδιάφορη Σλόβαν Λίμπερετς και θέλει πάση θυσία τη νίκη για να προκριθεί, χωρίς να την ενδιαφέρει τι θα γίνει στο άλλο ματς του ομίλου.
Ο Σακόφ στο 5΄ και ο Τζάλμα Κάμπος στο 26'  έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στο συγκρότημα του Βλάνταν Ίβιτς, αλλά οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και με τον Μπερναντέσκι στο 33΄ και Μπαμπακάρ στο 50΄ έφεραν το ματς στα ίσια. Οι «βιόλα» είχαν και δύο δοκάρια, ενώ ένα είχε και ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος.



* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια