Πιο αιμοβόρες και πιο αδίστακτες από τους άντρες οι… Τζιχαντίστριες!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος
Πιο αιμοβόρες και πιο αδίστακτες από τους άντρες Τζιχαντιστές είναι οι γυναίκες που πλαισιώνουν τα στρατιωτικά τμήματα του ISIS, σύμφωνα με μια συγκλονιστική μαρτυρία μιας αιχμάλωτης που κατάφερε να δραπετεύσει και μίλησε για τις εμπειρίες της στο ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, Sputnik.

Η Zeynep είχε συλληφθεί από τους Τζιχαντιστές στην πόλη Telafer της βόρειας Συρίας, μεταφέρθηκε στην Μοσούλη για ένα διάστημα και στη συνέχεια στην Ράκκα της Συρίας που θεωρείται και η πρωτεύουσα τους.

Καθημερινά, όπως αναφέρει, έρχονταν οι Τζιχαντίστριες και με ξυλοκοπούσαν ενώ επανειλημμένα προσπάθησαν να με βιάσουν.

Η Zeynep έγινε μαρτυράς συνεχών βιασμών μικρών παιδιών ενώ τα βασανιστήρια ήταν στην ημερήσια διάταξη από τις Τζιχαντίστριες, τις οποίες χαρακτηρίζει σαν τους χειροτέρους εγκληματίες από τους άντρες. Συγκεκριμένα ανέφερε για την περίπτωση ενός μικρού κοριτσιού 2 ετών που βιάστηκε επανειλημμένα μπροστά της.

Οι καταστάσεις ήταν φρικτές, όπως δήλωσε η Zeynep, στα αιχμάλωτα μικρά κορίτσια σε σημείο που ανάγκαζαν πολλά από αυτά τα κορίτσια να αυτοκτονούν για να γλυτώσουν τα μαρτυρία.

Η ίδια θεωρήθηκε σαν μια σεξουαλική σκλάβα και πουλήθηκε σε κάποιο Τζιχαντιστή για 130 χιλιάδες δολάρια. Η απορία της για την υψηλή τιμή της, απαντήθηκε γιατί ήξερε απέξω το Κοράνι και αυτό θεωρήθηκε σαν μεγάλης αξίας.

Πραγματικά… «ειδυλλιακές» εικόνες από τον «πολιτισμό» των Ισλαμιστών που φιλοδόξει να κατακτήσει και την Ευρώπη καθώς τώρα οι πόρτες της έχουν ανοίξει διάπλατα.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια