Τα σάπια φρούτα της εξουσίας

Γράφει η δημοσιογράφος Λέττα Καλαμαρά
Την ημέρα ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας προσδιόρισε σωστά ο Κ.Μητσοτάκης  ως εκείνη που ο ελληνικός λαός θα του δώσει την εμπιστοσύνη στις εκλογές. Την αποδοχή της απογοήτευσης του λαού αναγνώρισε σωστά ο Α.Τσίπρας γιατί ήλπιζε σε μία πιο γρήγορη έξοδο από την κρίση, σε μία εύκολη νίκη.

Γιατί όμως δεν εμπιστεύεται ακόμα ο ελληνικός λαός τον Κ.Μητσοτάκη και γιατί είναι απογοητευμένος από τον κ. Τσίπρα ο ελληνικός λαός που πίστεψε σε μία γρήγορη νίκη που δεν ήρθε ποτέ;

Δυστυχώς, Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας αμετανόητοι επιμένουν ελληνικά και χάνουν παταγωδώς στο διεθνή στίβο αξιών και κοινωνιών. Αδυνατεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να πείσει την κρίσιμη μερίδα του λαού γιατί επιμένει να αναμένει την εξουσία ως ώριμο φρούτο που θα πέσει για να το γευτεί. Χωρίς καν τον κόπο να απλώσει το χέρι να το κόψει από το δέντρο της υποκρισίας που επί δεκαετίες θέριεψε στις ελληνικές ψυχές. Εμπιστοσύνη σε τι, κ.Μητσοτάκη; Ποιο είναι το σχέδιο σας που θα φέρει την ευημερία των Ελλήνων, εργασία και πλούτο, χωρίς ένα απλό μετακύλισμα της σημερινής μιζέριας; Δυστυχώς, δεν το έχετε, δεν το παρουσιάζεται γιατί αρνείστε να αντιμετωπίστε τις σηψαιμικές πληγές της κοινωνίας, το αυτοκαταστροφικό ελληνικό όνειρο της "αρπαχτής". Δικαίως δεν κερδίζετε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού. Αν την είχατε κερδίσει θα ήσασταν ήδη Κυβέρνηση με τα εγκληματικά λάθη της παρούσης. Δοτή για άλλη μία φορά Κυβέρνηση από τους δανειστές και όχι από το λαό είναι όμως εξ ορισμού αποτυχημένη. Πείστε πρώτα τον εαυτό σας ότι θα κυβερνήσετε για την Ελλάδα και μετά εύκολα θα πείσετε και το λαό της αν έχετε ειλικρινή πρόθεση και σχέδιο αριστείας.

Πού χάθηκε η ελπίδα που ερχόταν σαν τρένο με την πρώτη φορά Αριστερά, άραγε; Ποιος απέτυχε να στήσει μία ακόμα εύκολη νίκη για τους Έλληνες, κ.Τσίπρα; Ιστορική ημέρα σήμερα ομολογίας ήττας στο κόμμα, στο λαό, στο νέο Πρόεδρο των Η.Π.Α. Ένα αποτέλεσμα προδιαγεγραμμένο για όσους έβλεπαν με τα μάτια της Ελλάδας. Τους λίγους που δεν πίστεψαν στον Αρμαγεδδώνα της νέας τάξης των εθνών σαν τους γείτονες χτίζοντας τις ελπίδες τους στην παγκόσμια διάλυση των κοινωνιών. Υπήρχε και άλλη λύση, κ.Τσίπρα, και πάντα υπάρχει. Απλά ποτέ δεν θελήσατε να την επιλέξετε και εσείς γιατί πιστέψατε ότι θα είστε ο νικητής. Έτσι σας είπαν αυτοί που σας κατευθύνουν έτσι τους είπατε και εσείς εις άγνοια και εις βάρος του ελληνικού λαού που απογοητεύσατε.

Τώρα ήρθε η ώρα να μας ζυγίσει όλους η ιστορία. Το παράδειγμα της Κύπρου και των εγκληματιών της Χούντας του Ιωαννίδη δεν είναι προς μίμηση στην Ελλάδα. Είναι προς αποφυγή, όπως ο διάβολος και το λιβάνι. Είναι αλήθεια όμως πως ελάχιστοι λιβανίζουν πια στη χώρα. Ακόμα και στο περιβόλι της Παναγιάς το λιβάνι ανάβει για απεσταλμένους νέους Πρωθυπουργούς, ανδρείκελα των Φράγκων τα τελευταία έτη. Τα λόγια των γερόντων διαστρεβλωμένα στην υπηρεσία του σκοταδιού εγγυώνται την αδράνεια. Όλα τα φρούτα θα πέσουν μόνα τους, χωρίς κόπο, μόνα με λίγα μαρούλια. Τι χειρότερο από το θρησκευτικό βιασμό για τους υπηρέτες της διάλυσης της Ελλάδας. Ίσως μία μέρα οι άγιοι εκείνοι άνδρες υποδεχτούν και έναν Έλληνα Πρωθυπουργό από το λαό μετά την εκλογή του και όχι πριν την προεπιλογή του.

"Συν Αθηνά και χείρα κίνει" για να κοπεί επιτέλους και κανένα φρούτο όμορφο, πιο ψηλά από τα σαπισμένα, κύριοι αναβάτες των ελληνικών ψυχών, νεκρών και ζωντανών...


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια