Sponsor

ATHENS WEATHER

Τηγανιτοί κολοκυθοανθοί

Υλικά συνταγής για 4-6 άτομα


  • 12 κολοκυθοανθοί
  • 120 γραμμάρια φέτα
  • ¼ φλιτζάνι αλεύρι, με αλάτι και πιπέρι
  • 1 αυγό, χτυπημένο με 1 κουταλάκι του γλυκού νερό
  • 1 φλιτζάνι τριμμένη ​​φρυγανιά
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση συνταγής


Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ηλιέλαιο και ζεσταίνουμε το λάδι στους 190 ° C. Προσεκτικά τοποθετήστε ένα κύβο του τυριού σε κάθε κολοκυθοανθό.

Βουτήξτε κάθε λουλούδι στο αλεύρι, στη συνέχεια, στο αυγό και μετά στη φρυγανιά. Βάλτε σε ένα πιάτο και επαναλάβετε με τους υπόλοιπους κολοκυθοανθούς.

Τηγανίζουμε σε 2 παρτίδες, για 2-3 λεπτά.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια