Αιφνιδιαστική επιθεώρηση του τουρκικού στόλου Αιγαίου

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος
Όλως εκτάκτως όλη η ηγεσία του τουρκικού Γενικού Επιτελείου χτες το απόγευμα μετά την επιθεώρηση που έκανε στα σύνορα Τουρκίας Ιράκ, πέταξε εσπευσμένα στην άλλη πλευρά των συνόρων και ήρθε στις τουρκικές ακτές του Αιγαίου.

Συγκεκριμένα όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ, χτες το απόγευμα σύσσωμο το τουρκικό Γενικό Επιτελείο μετά από την επιθεώρηση που έκανε στα σύνορα Τουρκίας Ιράκ, μετέβη αμέσως στον ναύσταθμο του Γκιολτζούκ στο Αιγαίο και επιθεώρησε τις τουρκικές μονάδες του στόλου που βρίσκονται σε κατάσταση επιφυλακής.

Όπως αναφέρεται, αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Τουρκίας, στρατηγός Χουλουσί Ακάρ, συνοδευόμενος από τους αρχηγούς του ΓΕΝ και του ΓΕΑ, μετέβηκαν εκτάκτως στον τουρκικό ναύσταθμο του Γκιολτζούκ και επιθεώρησαν τον τουρκικό στόλο.

Ο Χουλουσί Ακάρ είχε επαφές με τους διοικητές των πλοίων και τόνισε όπως αναφέρεται την σημασία της μαχητικής ικανότητας του τουρκικού στόλου

Οι κινήσεις αυτές σίγουρα δεν θα πρέπει να μας αφήνουν ανυποψίαστους, καθώς η τουρκική προκλητικότητα μεγαλώνει συνεχώς και υπάρχει ένταση στην περιοχή του Καστελόριζου.


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια