Ο Θεός Τεχούτι έφθασε στην Αίγυπτο με πυραμίδα από τον ουρανό

Οι μελέτες δείχνουν ότι οι πυραμίδες είχαν καλυφθεί με ένα περίεργο υλικό. Σήμερα δεν έχουν βρεθεί πάρα ελάχιστα στοιχεία σχετικά με αυτό.

Οι πυραμίδες της Γκίζας είναι ευθυγραμμισμένες με την ζώνη του Ωρίωνα, ένα αντίγραφο του ηλιακού συστήματος(?), είναι πιθανό να εκτελούσαν λειτουργίες ανταλλαγής ενέργειας και πληροφοριών;

Αγία Γραφή, διαβάστε την στην αρχική εκδοσή, στη γλώσσα στην οποία γράφτηκε, – (Αραμαϊκά και Εβραϊκά. ). Θα δείτε γιατί μιλάνε! όπως και στα ινδικά έπη Μαχαμπαράτα, ή εξελληνισμένα Μαχαβαράτα είναι ένα γιγάντιο ινδικό έπος, γραμμένο στα σανσκριτικά.

Είναι ένα από τα τρία σημαντικότερα έπη της Ινδίας (τα άλλα είναι το Ραμαγιάνα, και οι Μεγάλες Πουράνες). Η ονομασία είναι σύνθετη σανσκριτική λέξη από το «Μάχα» (=μεγάλος , μέγας) + «Μπαράτα» (ονομασία φυλής), που σημαίνει: «Μεγάλοι Μπαράτα», ή «Μεγάλη δυναστεία των Μπαράτα».

Αυθεντικό κείμενο χωρίς καμιά επέμβαση:

«Ο θεός Τεχούτι έφθασε στην Αίγυπτο με μια πυραμίδα που ήρθε από τον ουρανό και έλαμπε σαν ήλιος!!!!!!!!!!. Οι Αιγύπτιοι ονόμασαν τον θεό αυτόν Χεμ. Ο θεός έμενε στην πυραμίδα μαζί με την φυλή των θεών Ζεπ Τεπί που τον ακολουθούσαν. Ο Τεχούτι έκρυψε τα μυστικά της δημιουργίας στην αίθουσα των αρχείων «Αμέντι», μέσα σε μια σφαίρα κρυστάλλου.

Η αίθουσα αυτή βρισκόταν μέσα στο έδαφος και κάτω από την πυραμίδα που ήρθε από τον ουρανό και η θέση ήταν πολύ κοντά στην θέση που βρίσκεται σήμερα η μεγάλη πυραμίδα.»

«Οι Ζεπ Τεπί έφυγαν στους ουρανούς με την ιπτάμενη πυραμίδα παίρνοντας μαζί τους και την κρυστάλλινη σφαίρα και έδωσαν την υπόσχεση ότι θα επιστρέψουν και πάλι πίσω στην γη στο τέλος αυτού του χρόνου.»


* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια