Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το ντέρμπι των... αποδείξεων

Η ώρα του μεγάλου ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου έφτασε... Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τους «πράσινους», το απόγευμα της Κυριακής (6/11) στις 19:30 ( Novasports 1) σε μία μάχη... αποδείξεων.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι, έχοντας ως στόχο όχι μόνο τη νίκη και συνάμα τους τρεις βαθμούς, αλλά και μία καλή εικόνα, στο τελευταίο ντέρμπι που θα δώσει στην έδρα του, ενώπιον των οπαδών του για τον πρώτο γύρο, αλλά και το πρωτάθλημα. Οι Πειραιώτες καλούνται να αποδείξουν πως διαθέτουν ισχυρό σύνολο και μέσα στον αγωνιστικό χώρο βρίσκονται πιο... πάνω από τους αντιπάλους τους, παραμένοντας το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου.

Ο Παναθηναϊκός... κατεβαίνει στον Πειραιά, λίγες μέρες μετά την ήττα από την Σταντάρ Λιέγης και το ντέρμπι αποτελεί την τελευταία... ευκαιρία για να αποδείξουν οι «πράσινοι» πως μπορούν να χτυπήσουν το πρωτάθλημα και μερικά προηγούμενα άσχημα αποτελέσματα ήταν μια μικρή... διακοπή. Παράλληλα, σε περίπτωση που το «τριφύλλι» φύγει με το «διπλό» από το «Γ. Καραϊσκάκης» δεν θα έχει μόνο μειώσει τη διαφορά από την πρώτη θέση, αλλά κυρίως θα καταφέρει ένα σημαντικό πλήγμα στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Χωρίς Μάριν και Ντομίνγκεζ

Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για το ντέρμπι έμειναν οι δύο ποδοσφαιριστές. Ο Γερμανός και ο Αργεντίνος δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, αλλά δεν βρίσκονται στα άμεσα πλάνα του Πάουλο Μπέντο. Ακόμα, εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Ντα Λα Μπέγια.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Καπίνο, Λεάλι, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

Εκτός ο Μπεργκ

Ο Σουηδός επιθετικός είναι ο μεγάλος απόντας για τον Αντρέα Στραματσόνι στο ντέρμπι του Φαλήρου. Ο Μπεργκ δεν είναι στα πλάνα του, όπως και οι Σαμπά και Μπουμάλ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Στιλ, Κοτσόλης, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Μολέντο, Ιβανόφ, Ρέις, Χουλτ, Χουχούμης, Μέστο, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Λεντέσμα, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Ιμπάρμπο, Γουακάσο, Ρινάλντι.



* Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου ή τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια